BASIL CENTO RATTAN LOOK Coș pentru portbagaj spate + Set de montare pentru coșul CENTO, ratan natural sintetic, rezistent la apă BAS-20018

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 27.02.2024

Descriere

Descriere

Coș pentru portbagaj spate BASIL CENTO RATTAN LOOK Set de montare pentru coșul CENTO, ratan natural sintetic

Acest coș de bicicletă atrăgător este completarea perfectă pentru orice bicicletă pentru femei. Coșul Basil Cento Rattan Look este fabricat din rattan sintetic durabil, care este conceput pentru a rezista la uzură, oferind în același timp o mulțime de spațiu pentru toate lucrurile esențiale. Acest coș are o estetică clasică, iar caracterul durabil îi asigură o rezistență bună pentru anii următori, făcându-l practic și elegant. Perfectă atunci când plecați de la magazin cu o grămadă de cumpărături. De asemenea, este ideal pentru a depozita obiecte mici atunci când mergeți la serviciu, la sala de sport sau când vă întâlniți cu prietenii. Potrivit pentru a fi fixat permanent pe un suport de bagaje. Capacitatea maximă de încărcare de 5 kg asigură, de asemenea, o bună capacitate de încărcare. O altă caracteristică esențială a acestui coș de bicicletă Basil este carcasa impermeabilă, asigurându-i integritatea după nenumărate plimbări pe vreme torențială.

  • Dimensiuni: 47cm x 34cm x 22cm
  • Greutate: 1.92kg
  • Sarcina maximă: 5 kg
  • Material: rattan sintetic
  • Poziția pe bicicletă: spate
  • Anexă: Către transportator
  • Montaj: fix (inclus)


ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acestui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai atractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cosuri portbagaj
Culoare: Maro
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.