BASIL husa de ploaie pentru geanta KEEP DRY AND CLEN 50529

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 23.09.2023

Descriere

Descriere

Husa de ploaie Basil Keep Dry & Clean este completarea perfectă pentru geanta de biciclete! Un capac de ploaie orizontal special conceput protejează întreaga geantă de ploaie și murdărie. Acest model de acoperire de ploaie este orizontal și, prin urmare, poate fi combinat cu genți pentru laptop, genți de mesagerie și genți pentru umăr pentru biciclete. În spate, sistemul de montare Hook-On este luat în considerare, facilitând atașarea pungii la portbagaj. Aceste cârlige sunt protejate de o clapă în timpul mersului cu bicicleta. În acest fel, capacul de ploaie împiedică pătrunderea ploii sau a murdăriei în pungă. Chiar și pe spate! Acest lucru este deosebit de util atunci când doriți să vă purtați geanta cu dvs. după o plimbare cu bicicleta.

Husa este reglabilă cu o închidere cu rulou care se închide în lateral cu un clic. În acest fel puteți regla complet capacul de ploaie la geantă. Capacul orizontal de ploaie vine într-o culoare galben neon strălucitor pentru a vă ajuta să ieșiți în evidență în timpul unei furtuni în timpul zilei. Datorită laturilor reflectorizante, veți fi, de asemenea, mai bine vizibil în întuneric. Husa de ploaie orizontală Basil Keep Dry & Clean este dotată suplimentar cu o învelitoare la îndemână.

Specificație:

  • Husa de ploaie orizontala potrivita pentru genti pentru laptop, genti de mesagerie sau genti de umar pentru biciclete.
  • Impermeabil și protejează întreaga geantă de ploaie și stropire de murdărie.
  • Fabricat din poliester puternic 600D.
  • Datorită culorii sale galbene neon și a laturilor reflectante, veți ieși în evidență în trafic.

Specificații tehnice:

Sortiment: Huse
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.