BASIL panniers spate pentru biciclete MILES TARPAULIN DOUBLE BAG 34L black orange 18086

Promovare
414,76 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 408,00 RON +2%
Prețul inițial: 601,71 RON -45%

În coș
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Basil Miles Tarpaulin este o geantă sport dublă pentru biciclete în negru cu detalii portocalii. Geanta pentru biciclete este realizată dintr-o pânză neagră mată puternică și are o capacitate de 34 de litri. Pe părțile laterale ale sacului există două buzunare extrem de flexibile, ideale pentru transportul unei sticle sau a unei haine de ploaie compacte. Acest lucru face geanta perfectă pentru o plimbare scurtă sau lungă cu bicicleta de agrement sau într-o vacanță cu bicicleta! Dacă plouă brusc, lucrurile tale vor rămâne uscate - geanta este impermeabilă, are cusături lipite și o închidere cu rulou.

Elementele reflectorizante ale geantei te fac mai vizibil pentru ceilalți utilizatori ai drumului. În plus, există spațiu pentru a atârna lumini LED suplimentare: geanta dublă pentru biciclete are bucle diferite pentru iluminarea cu LED-uri. Aveți lucruri grele în geantă?


Pur și simplu atașați Geanta dublă pentru biciclete Basil Miles la portbagaj folosind sistemul Universal Bridge. Datorită sistemului Universal Bridge, puteți alege modul în care doriți să atașați geanta. Poate fi atașat cu curele pre-montate sau cu o placă de adaptare precum MIK. Acest sistem trebuie achiziționat separat.

Specificație:

  • Cu o capacitate de cel puțin 34 de litri, vă puteți potrivi o mulțime de lucruri necesare
  • Elementele reflectorizante și locurile suplimentare pentru atașarea luminilor LED fac ciclismul în întuneric mai sigur.
  • Ușor de atașat la suportul pentru biciclete (electric).
  • Fabricat din prelată rezistentă și rezistentă la apă.
  • Dimensiuni: 34 x 16 x 43 cm

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: gri
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 34,0 L
Fixare: pe portbagaj
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.