BASIL URBAN DRY BUSINESS BAG 20L sac de bicicletă singur oraș BAS-17661

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

BASIL URBAN DRY BUSINESS BAG 20L, geantă de oraș simplă, cu sistem de fixare Hook-On, poliester impermeabil, culoare cărbune

Geanta Basil Dry Urban Business Bag este alegerea perfectă pentru cicliștii care doresc să aibă un aspect profesional, rămânând în același timp activi și fără compromisuri în alegerea accesoriilor de ciclism. Acest geamantan pentru bicicletă oferă o capacitate de 20 de litri, cu suficient spațiu pentru nevoile tale zilnice. Țesăturile impermeabile și cusăturile sudate o fac o alegere ideală pentru transportul articolelor sensibile la apă, împiedicând în mod eficient pătrunderea umezelii, chiar și în timpul ploilor torențiale. Această geantă se atașează la bicicletă cu ajutorul sistemului Hook-On, necesitând un efort minim și se potrivește la toate tipurile de suporturi, inclusiv la bicicletele electrice. Geamantanul are o închidere pliabilă pentru liniște, cu o curea de umăr reglabilă, ceea ce înseamnă că ??puteți transporta acest geamantan ca pe o geantă normală atunci când este scos de pe bicicletă. O alegere ideală pentru profesioniștii ocupați.

Caracteristici:

  • Impermeabil cu cusături sudate.
  • Ușor de atașat cu ajutorul sistemului Hook-On.
  • Capacitate mare de 20 de litri.
  • Curelele detașabile permit ca aceasta să fie purtată ca o geantă de umăr convențională.
  • Diverse buzunare și compartimente pentru depozitare organizată.
  • Dimensiuni: 37 cm x 15 cm x 38 cm
  • Greutate: 1,1 kg
  • Sarcina maximă: 5 kg
  • Capacitate: 20 L
  • Material: Poliester
  • Poziția pe bicicletă: Spate
  • Montare: pe suport
  • Montare: Sistem Basil Hook-On

CÂRLIG DE BUSUIOC PE SISTEM / ÎN BUZUNARUL CU FERMOAR
Acest sistem inovator și patentat de agățare este standard pe toate gențile de lux Basil noi. Distanța dintre cârlige este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe raft, ceea ce face ca gențile Basil să poată fi utilizate și pe raftul din față. Un sistem de blocare cu un steguleț verde oferă o siguranță suplimentară împotriva eliberării sacului. Acest sistem este, de asemenea, potrivit pentru bicicletele electrice. Se potrivește tuburilor cu raft cu un diametru maxim de 16 mm.


ISTORIA BASILEI
Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și îți oferă o doză zilnică de fericire și exerciții fizice.Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acestui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai atractiv și mai plăcut. Și întotdeauna ținem cont de dorințele dumneavoastră.Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: gri
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 20,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1100 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.