BELL cască de bicicletă de oraș ANNEX SHIELD INTEGRATED MIPS matte black BEL-7117751

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 20.03.2022

Descriere

Descriere

Deplasarea la serviciu cu bicicleta poate fi atât interesantă, cât și provocatoare, iar Anexa este concepută pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți misiunea. Anexa include sistemul MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), care poate oferi protecție suplimentară pentru anumite tipuri de impact. Ventilatorul Active Air Slider vă permite să reglați temperatura pentru un confort răcoros. Sistemul float fit oferă o potrivire ușoară și confortabilă, la care se adaugă adoptarea în acest an a sistemului No-Twist Tri-Glides pentru o mai mare ușurință de ajustare. Caracteristicile speciale - inclusiv reflectoarele integrate, un suport de lumină integrat și o husă moale - vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a fi autosuficient și super mobil.

  • Mips: Mips (sistem de protecție împotriva impactului multidirecțional) - tehnologie de ultimă generație privind planul de alunecare, concepută pentru a reduce forțele de rotație care pot rezulta în urma anumitor impacturi.
  • Circumferința: 55-59 cm
  • Construcție: cochilie din policarbonat turnat prin fuziune - procesul combină cochilia exterioară a căștii cu o căptușeală din spumă eps pentru a crea o cască mai robustă.
  • Numărul de orificii de aerisire: 7 orificii pentru cască, 3 orificii de admisie, 8 orificii active.
  • Tip interior/podea: căptușeală X-static - materiale cu uscare rapidă, țesute cu fibre de argint adevărat, inhibă dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor care provoacă mirosuri
  • Tipul de ventilație: Ventilația de trecere prezintă orificii de admisie în partea din față a căștii care aduc aer rece și îl împing printr-o matrice de canale de aer pentru ventilație pe toată lungimea.
    Active Air dispune de un buton glisant integrat care deschide și închide orificiile de ventilație, oferind pilotului posibilitatea de a regla fluxul de aer, temperatura și debitul de aer.
  • Sistem montat: Float fit - sistem de ajustare minimalist și ușor, cu buton de reglare din cauciuc ușor de rotit (integrat cu mips)
  • Greutatea produsului: 425 grame (mărimea m)

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: Negru
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.