BELL cască de bicicletă full face SUPER 3R MIPS matte green BEL-7126667

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Super 3R vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a avea libertate pe traseu. A fost proiectată pentru a răspunde nevoilor tale în continuă schimbare, având în vedere tehnologia unică de bară de bărbie detașabilă, care îți oferă în esență două căști într-una. Pe cățărările lungi, puteți să scoateți și să transportați bara de bărbie în rucsac, apoi să o montați la locul ei pentru un plus de încredere pe teren tehnic. Procesul de instalare și îndepărtare simplu, fără scule, durează câteva secunde. Sistemul Float Fit este mai ușor și mai confortabil, cu un disc de cauciuc supramodat, iar în acest an este prevăzut și cu No-Twist Tri-Glides pentru o mai mare ușurință de reglare. Alte caracteristici ale acestei căști includ o vizieră reglabilă GoggleGuide, un suport pentru camera de filmat și ventilație Overbrow. Modelul Super 3R include sistemul MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), care poate oferi protecție suplimentară în cazul anumitor impacturi.

  • Mips: (Multi-Directional Impact Protection System) - tehnologie de ultimă generație cu plane de alunecare, concepută pentru a reduce forțele de rotație care pot rezulta în urma anumitor impacturi.
  • Siguranță: bară de protecție detașabilă pentru bărbie, concepută pentru călărit pe traseu - nu necesită unelte. Avertisment: toate barele de bărbie au limitele lor și se pot produce vătămări grave sau chiar moartea. Citiți cu atenție manualul de instrucțiuni înainte de a utiliza casca.
  • Construcția căștii: Coajă din policarbonat fuzionat în matriță - procesul inițiat de clopot combină cochilia exterioară a căștii cu o căptușeală din spumă eps pentru a crea o cască mai robustă.
  • Vizieră: Vizieră reglabilă pentru ochelari: se potrivește atât pentru ochelari cât și pentru ochelari de vedere.
  • Numărul de orificii de aerisire: 23 de orificii pentru cască, 4 orificii pentru bărbie, 6 orificii pentru bărbie
  • Interior: X-static - materiale cu uscare rapidă, țesute cu fibre de argint adevărat, inhibă dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor care provoacă mirosuri
  • Tipul de ventilație: Ventilația peste sprânceană prezintă orificii de admisie în partea din față a căștii care aduc aer rece și îl împing printr-o matrice de canale de aer pentru o ventilație completă.
  • Sistem de potrivire: Sistem de potrivire minimalist, ușor, cu buton turnat din cauciuc ușor de rotit pentru ajustare.
  • Greutatea produsului: 784 grame (mărimea m)

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: Negru
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.