• De ce ar trebui să folosești căști de bicicletă?

    De ce ar trebui să folosești căști de bicicletă?

    Căștile de biciclete au stârnit întotdeauna sentimente contradictorii în opinia publică. O parte pledează în favoarea adăugării echipamentului în cauză la echipamentul obligatoriu al biciclistului. Oponenții se ceartă despre confortul redus al mersului cu o cască de bicicletă și despre disponibilitatea de a decide asupra sănătății tale. Cu toate acestea, modelele moderne sunt cea mai bună formă de protecție împotriva unui accident pe drum. De ce ar trebui să folosești căști de bicicletă?

  • Căști de bicicletă - pe care să o alegi?

    Căști de bicicletă - pe care să o alegi?

    Dacă ești un iubitor de biciclete, știi cât de importantă este siguranța rutieră. O cască de bicicletă selectată corespunzător nu este doar un element de protecție, ci și un indicator al stilului și individualității tale. În acest articol, schițăm câțiva factori importanți de care trebuie să luați în considerare atunci când alegeți casca de ciclism perfectă.

  • Cum alegi dimensiunea unei căști de bicicletă?

    Cum alegi dimensiunea unei căști de bicicletă?

    Deși probabil că mergi pe bicicletă de ani de zile, nu te-ai gândit niciodată să-ți cumperi o cască.

  • Tehnologia MIPS. Ce este și pentru cine?

    Tehnologia MIPS. Ce este și pentru cine?

    Ca biciclist, trebuie să ai grijă la obstacolele de pe drumuri, piste de biciclete și să ai grijă de copiii, de exemplu, care merg cu tine. În plus, nu poți prezice ce vor face alți utilizatori ai drumului. Un moment de distragere a atenției și cazi la pământ, de multe ori cu mare viteză și forță. Dacă ai avea o cască cu tehnologie MIPS, ar fi fără comoție cerebrală și alte câteva răni...