Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×

CAIRN casca de bicicleta R DUST II black red

Promovare
184,80 zł

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 340,00 zł -84%
Prețul inițial: 340,00 zł -84%

În coș
Costul livrării: din 0,00 zł >
Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

DUST II este casca noastră de enduro, ultraprotectoare, cu întărituri pentru a proteja zona occipitală. Te va însoți în toate cursele tale de înaltă performanță și chiar și la coborârea cu bicicleta montană.

SPECIFICAȚII:

  • Label Protect System Tehnologie Cairn
  • Tehnologia Occipital Protect Zone
  • Tehnologie în mucegai
  • Reglarea mărimii căștii (WHEEL FIT SYSTEM)
  • Vizieră detașabilă
  • 17 guri de aerisire
  • Plasă de protecție împotriva insectelor
  • Căptușeală detașabilă

TEHNOLOGIA UTILIZATĂ:

Label Protect System- un sistem special conceput pentru a garanta o protecție optimă pentru toți călăreții în diferite puncte, în funcție de activitatea lor. Orice cască care respectă această etichetă depășește reglementările, oferind o absorbție medie a șocurilor mai mare decât cea prevăzută de reglementările actuale.

Occipital Protect Zone- pentru o călătorie mai extremă, dar și pentru siguranța copiilor dumneavoastră, CAIRN a creat sistemul OPZ. Acesta este conceput pentru a oferi siguranță și protecție maximă pentru cap, datorită unei forme mai opace la partea din spate a capului. Partea occipitală a craniului este mai bine protejată și, prin urmare, mai sigură în caz de șocuri.

Tehnologia In-Mold- In Mold este ideală pentru o cască ușoară și durabilă. Acesta este format dintr-un înveliș interior din EPS injectat direct într-un înveliș exterior din policarbonat (înveliș PC), injectat împreună ca o singură bucată. Datorită acestor două straturi inseparabile, șocurile sunt distribuite pe întreaga suprafață a căștii, pentru o absorbție optimă a șocurilor și protecție, reducând în același timp greutatea căștii.

WHEEL FIT SYSTEM- vă permite să ajustați cu precizie dimensiunea căștii pentru o potrivire perfectă pe tot parcursul zilei.


NU EXISTĂ UN SISTEM MIPS

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare:
  • Negru
  • Eoșu
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Nu

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.