Clopot de bicicletă BASIL BIG BELL BLOOM 80mm, emerald green BAS-50395

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 24.08.2021

Descriere

Descriere

BASIL BIG BELL BLOOM 80mm

Clopotul Basil Bloom Big Bell este o alegere elegantă de clopot de bicicletă, cu o bază clasică și un design floral izbitor. Diametrul mare de 80 mm îl face un accesoriu îndrăzneț pentru bicicletă, iar sunetul puternic ding-ding anunță lumea că veniți. Un astfel de clopot este o necesitate pentru a merge cu bicicleta într-un oraș aglomerat. Dacă vă străduiți să ajungeți la timp acolo unde trebuie să mergeți sau dacă vă confruntați mereu cu turme de pietoni, acest clopot de încredere pentru biciclete vă va ajuta să vă eliberați calea. Disponibil în mai multe opțiuni de culoare. Acest clopot de bicicletă este doar unul dintre accesoriile din colecția Basil Bloom. Dacă sunteți un fan al temei florale, îmbracă-ți întreaga bicicletă cu genți și huse de șa asortate cu același design.

Diametru: 80 mm
Material: oțel
Montare: pe ghidon

COLECȚIE:

BASIL BLOOM
Graficul nostru de titlu, din colecția Bloom, este un tribut adus bujorului. Este finisat până la cel mai mic detaliu, cu dragoste, pentru că asta ne definește munca. Gențile oferă suficient spațiu pentru tot ceea ce aveți nevoie (și nu aveți nevoie). La urma urmei, o femeie are nevoie de alegeri. Clopoței, huse de șa și ghirlande de flori completează sortimentul.

ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acelui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai distractiv și mai atractiv. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Clopote pentru biciclete
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.