Clopot de bicicletă BASIL BIG BELL POLKADOT 80mm, red/white dots BAS-50396

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 06.08.2023

Descriere

Descriere

Clopot de bicicletă BASIL BIG BELL POLKADOT 80mm

Acest clopot de bicicletă ușor de montat pe ghidonul bicicletei dvs. nu numai că adaugă siguranță pe șosea, dar conferă instantaneu personalitate bicicletei dvs. Foarte mare, pentru un acces mai ușor și un zgomot mai audibil, acest clopot face o impresie imediată și este garantat să devină un favorit de durată. Clopotul are un model elegant cu puncte pe care îl veți adora. Clopotul are un diametru de 80 mm, astfel încât nu vă veți pierde niciodată în mulțime. Fiți auzit de trafic și de pietoni și anunțați cu ușurință ceilalți bicicliști de prezența dumneavoastră. Acest clopoțel se potrivește perfect în geanta de umăr și în geanta dublă, ca să nu mai vorbim de restul colecției Polkadot.

Diametru: 80 mm
Material: oțel.
Montare: pe ghidon

COLECȚIE:

BASIL POLKADOT
Îmbracă-ți bicicleta în cele mai recente modele Polkadot și toți ochii vor fi ațintiți asupra ta. Punctele frumoase vor adăuga stil oricărei biciclete. Disponibilă sub formă de genți duble, genți de oraș, genți spațioase, colecția este asortată cu alte accesorii, cum ar fi huse de șa și clopote de bicicletă. O colecție concepută pentru o călătorie fără griji, cu o notă de lux.

ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acelui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai distractiv și mai atractiv. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Clopote pentru biciclete
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.