Clopot de bicicletă BASIL BIG BELL WANDERLUST 80mm, ivory BAS-50439

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 16.05.2022

Descriere

Descriere

Clopot de bicicletă BASIL BIG BELL WANDERLUST 80mm

Acest clopot de 80 mm este alegerea perfectă pentru bicicliștii care doresc să își marcheze plimbarea cu stil. Cu o pasăre drăguță, acest clopot clasic creează un sunet clar de ding dong care vă anunță sosirea, permițându-vă să bateți cu ușurință alți bicicliști sau să avertizați pietonii de apropierea dumneavoastră. Selecție largă de culori. Descoperiți astăzi online celelalte articole din colecția Basil Wanderlust.

Diametru: 80 mm
Material: oțel
Montare: pe ghidon

COLECȚIE:

BUSUIOC WANDERLUST
Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra o geantă din noua colecție Wanderlust, și asta e destul de aproape. Colecția este caracterizată de modele vesele de păsări. Colecția include, de asemenea, clopote și capace de șa. Cântați tare sau fluierați. Drumul vă aparține.

ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acelui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai distractiv și mai atractiv. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Clopote pentru biciclete
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.