ERGON Sa de biciclete SM DOWNHILL negru ER-44080042

Promovare
253,09 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 251,00 RON +1%
Prețul inițial: 324,47 RON -28%

În coș
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Saua ERGON SM Downhill pentru fanii de downhill și slopestyle

Forma ergonomica

Saua ERGON SM Downhill a fost special concepută pentru fanii de downhill și slopestyle care doresc să profite la maximum de bicicleta lor. Forma ergonomică a șeii permite ciclism confortabil și stabil chiar și în condiții dificile.

Design ultra-compact

Designul ultra-compact al șei ERGON SM Downhill este conceput pentru a oferi mai mult spațiu liber pentru anvelope. Datorită acestui fapt, bicicliștii pot manevra liber chiar și pe traseele dificile de coborâre.

Rolul șei într-o bicicletă de downhill

Deși șaua de pe o bicicletă de downhill este rar folosită ca scaun, ea joacă un rol important în obținerea rezultatelor. Șaua ERGON SM Downhill permite ciclism eficient și precis chiar și în condiții dificile de teren.

Captuseala la 360 de grade

Căptușeala „360 de grade”, adică înconjoară întreaga șa, reduce frecarea pe interiorul coapselor și ajută la ghidarea bicicletei cu picioarele. Datorită acestui fapt, bicicliștii pot depăși în mod eficient și în siguranță traseele de coborâre dificile și solicitante.

rezumat

Saua ERGON SM Downhill este soluția perfectă pentru fanii de downhill și slopestyle care doresc să profite la maximum de bicicleta lor. Forma ergonomică, designul ultra-compact, căptușeala la 360 de grade și manopera de înaltă calitate fac din această șa alegerea perfectă pentru bicicliștii exigenți.

Specificație

Șaua ERGON SM Downhill este echipată cu o carcasă de nailon și bare CroMo, care asigură rezistența și durabilitatea șei. Husa din microfibră asigură o utilizare confortabilă și convenabilă. Saua cântărește doar 225 de grame, ceea ce vă permite să reduceți semnificativ greutatea bicicletei.

  • Carcasă din nailon
  • Tije CroMo
  • Husa din microfibra
  • Greutate 225 grame



Specificații tehnice:

Sortiment: Sa de biciclete
Sex: Unisex
Culoare: Negru
Material de conducere: Nailon
Greutate: 225 g
Garantia produsului 24 luni
Tip șa: MTB

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.