ERGON TP1 CLEAT TOOL LOOK KEO șablon pentru montarea blocurilor Look Keo ER-48000005

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 06.12.2023

Descriere

Descriere

Ergonomie optimă datorită poziționării corecte a blocurilor Look Keo.

Poziționarea corectă a blocurilor în pantofi asigură deplasarea picioarelor în planul corect în raport cu pedalele. Acest lucru asigură o utilizare optimă a energiei, vă sporește confortul și crește satisfacția dumneavoastră pe termen lung cu Look Keo. Beneficiile poziționării corecte a blocului în pantofi sunt ceva ce veți observa imediat.

Ergon TP1 Pedal Cleat Tool este un șablon care permite o aliniere extrem de precisă a blocurilor Look Keo în pantofii dumneavoastră. Acum, alinierea simetrică a blocurilor în ambele pantofi a devenit o joacă de copii. Alinierea precisă este posibilă datorită grilei de pe suprafața șablonului. Datorită uneltei Ergon TP1, puteți accelera în mod semnificativ instalarea blocurilor în service-ul de biciclete, unde timpul și eficiența contează.

Setul include și un manual. Manualul este o parte importantă a kitului, dar vă rugăm să rețineți că acesta este disponibil doar în limbile ENGLEZĂ, GERMANĂ și FRANCEZĂ - traducerea în POLONEZĂ nu este planificată în acest moment. Acest manual explică aspecte interesante și importante din domeniul biomecanicii și al ergonomiei. La fiecare etapă veți găsi "sfaturi de specialitate" pentru a vă ajuta să maximizați energia mușchilor umani pentru pedalare, poziționarea corectă a picioarelor și a picioarelor, etc.

CARACTERISTICI:

  • compatibilitate: look keo
  • Gama de mărimi de pantofi: nelimitat
  • Conținut: șablon TP1, manual și autocolante de referință

Specificații tehnice:

Sortiment: Șabloane pentru setarea blocurilor
Garantia produsului 24 luni
Click system: Look

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.