ERGON TP1 CLEAT TOOL SPD SL șablon pentru montarea blocurilor Shimano SPD SL ER-48000001

Promovare
150,80 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 125,00 RON +17%
Prețul inițial: 162,18 RON -8%

În coș
Expediere planificată: 2024-04-02
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Ergonomie optimă prin poziționarea corectă a blocurilor Shimano SPD SL.

Poziționarea corectă a blocurilor în pantofi asigură deplasarea picioarelor în planul corect în raport cu pedalele. Acest lucru asigură o utilizare optimă a energiei, crește confortul și satisfacția pe termen lung cu sistemul Shimano SPD SL. Beneficiile alinierii corecte a blocurilor din pantofi sunt ceva ce veți observa imediat.

Ergon TP1 Pedal Cleat Tool este un șablon care permite o poziționare extrem de precisă a blocurilor Shimano SPD SL în pantofii dvs. Acum, alinierea simetrică a blocurilor în ambii pantofi a devenit o joacă de copii. Poziționarea precisă este posibilă datorită unei grile pe suprafața șablonului. Datorită uneltei Ergon TP1, puteți accelera în mod semnificativ instalarea blocurilor în service-ul de biciclete, unde timpul și eficiența contează.

Setul include și un manual. Manualul este o parte importantă a kitului, dar vă rugăm să rețineți că acesta este disponibil numai în limbile ENGLEZĂ, GERMANĂ și FRANCEZĂ - traducerea în POLONEZĂ nu este planificată în acest moment. Acest manual explică aspecte interesante și importante din domeniul biomecanicii și al ergonomiei. La fiecare etapă veți găsi "sfaturi de specialitate" pentru a vă ajuta să maximizați energia mușchilor umani pentru pedalare, poziționarea corectă a picioarelor și a picioarelor, etc.

CARACTERISTICI:

  • compatibilitate: Shimano SPD SL
  • Gama de mărimi de pantofi: nelimitat
  • Conținut: șablon TP1, manual și autocolante de referință

Specificații tehnice:

Sortiment: Șabloane pentru setarea blocurilor
Garantia produsului 24 luni
Click system: Shimano SPD-SL (Road)

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.