Noutate
Bestseller
GALD | Livrare până la 2 zile lucrătoare
pretul nostru: 282 RON
În coș
Producător: GALD
Cod: 5901832925927
Disponibilitate: Livrare până la 2 zile lucrătoare
Expediere planificată: 2023-01-31
Costul livrării: din 31 RON - Vezi toate

Descriere

Raftul Gald 30NS este echipat cu 30 de recipiente pentru condimente. Recipientele au fost fabricate din sticlă de înaltă calitate de la sticla poloneză, în timp ce lemnul de fag din care a fost realizată structura a fost obținut din pădurile de stat poloneze, care a fost întărit suplimentar printr-un proces special de fabricare a berii. Borcanele au fost decorate suplimentar cu adâncituri verticale, care nu numai că le îmbogățesc designul, ci și măresc aderența, datorită cărora sunt ținute în siguranță în mână. Un avantaj suplimentar îl reprezintă capacele gravate, argintii din plastic ABS certificat și un strat de lac de protecție în trei straturi, care garantează rezistența la condițiile dificile din bucătărie.

Caracteristici:

  • Material: lemn de fag, plastic, sticla
  • Rezistent la condițiile din bucătărie
  • Lungime: 31,5 cm
  • Latime: 14,5 cm
  • Inaltime: 34,5 cm
  • Setul include recipiente pentru: piper, sare, ardei iute si dulci, ienibahar, maghiran, curry, ierburi de Provence, busuioc, condimente universale, oregano, condimente pentru pui, patrunjel, marar, italian, ghimbir, chimen, cimbru, ardei iute, piper iarbă, condimente pentru grătar, acid citric, semințe de muștar, sare de usturoi, sare de țelină, frunze de dafin, scorțișoară, cuișoare, coriandru, ienupăr

Date tehnice:

Sortiment: Rafturi pentru condimente
Culoare: Maro
Material de conducere: drewno
Garantia produsului 24 miesiące
Numărul de containere: 30

Recenzii despre produse

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Cereți produsul

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.

Recomandați produsul