Geantă dublă pentru bicicletă BASIL WANDERLUST DOUBLE BAG 35L, fixare cu curele, impermeabil, negru BAS-17642

Promovare
227,67 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 241,00 RON -6%
Prețul inițial: 244,81 RON -8%

În coș
Expediere planificată: 2024-04-22
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

SAC DOUBLE BASIL WANDERLUST Geantă de oraș 35L dublă, închidere cu curea, poliester impermeabil, negru

Husă dublă Basil Wanderlust în negru clasic cu un imprimeu impresionant de pasăre. Perfect pentru a adăuga personalitate bicicletei dvs., maximizând în același timp spațiul de stocare. Nu veți rămâne niciodată fără spațiu pentru a vă ascunde accesoriile valoroase datorită capacității sale de 35 litri. Perfect pentru o excursie la magazin sau o excursie la țară, aveți suficient spațiu pentru a purta haine suplimentare, prânz la pachet, gadgeturi și multe altele. Geanta este închisă cu catarame, datorită montării simple, poate fi atașată cu ușurință la orice tip de suport pentru bagaje, inclusiv biciclete electrice. Detaliile reflectorizante sunt, de asemenea, la îndemână pentru a asigura un nivel ridicat de vizibilitate pe întuneric, ceea ce reprezintă un plus excelent pentru bicicliștii atenți la siguranță.

Funcții:

- Detalii reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate în întuneric.
- Această geantă de bicicletă rezistă la precipitații moderate datorită țesăturilor sale hidrofuge.
- Potrivit pentru o varietate de rafturi, inclusiv biciclete electrice.

Dimensiuni: 36 cm x 14 cm x 41 cm
Greutate: 2,2 kg
Sarcina: 10 kg
Capacitate: 35 L
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Montare: fixare cu curele

BASIL WANDERLUST
Nu poți cumpăra fericirea, dar poți cumpăra o geantă din noua colecție Wanderlust și asta e destul de aproape. Colecția este caracterizată de modele de păsări vesele. Colecția include, de asemenea, clopote și huse de șa. Cântă cu voce tare sau fluieră. Calea este a ta.

ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Aflăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 35,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 2200 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.