GIRO cască de bicicletă de oraș TRELLA matte grey dark teal GR-7100248

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 25.08.2021

Descriere

Descriere

TRELLA
Casca Trella oferă o potrivire confortabilă, o acoperire profundă a capului și o ventilație deschisă, într-un design potrivit pentru călătoria pe străzile mari și mici ale orașului. A fost creat folosind construcția In-Mold pentru a reduce greutatea în timp ce crește durabilitatea, pentru utilizarea de zi cu zi. Ușurința și confortul renumitului nostru sistem de ajustare Roc Loc Sport fac ajustări la fel de simple precum rotirea unui buton.

VENTILARE:

  • 18 orificii

CERTIFICATE:

  • Bicicleta CPSC

CONSTRUCTIE:

  • Construcție In-Mold
  • Full Hardbody Shell

SISTEM DE MONTARE / REGLARE:

  • Roc Loc Sport

MĂRIMI:

  • UW: 50–57cm

TEHNOLOGII:

  • Seria pentru femei - este o colecție de diferite stiluri de cască, potriviri și prețuri create pentru nevoile femeilor. Deși nivelul de detaliu și gama de culori este unic, aceste căști nu au „potrivirea pentru femei” unică. Acest lucru se datorează faptului că nu există diferențe anatomice între capetele bărbaților și femeilor, cu excepția dimensiunii medii a diametrului craniului. Și întrucât mărimea căștilor Giro acoperă 98% din populația umană, credem că Seria pentru femei oferă mai multe opțiuni pentru femei decât orice altă marcă.
  • Dimensiune Universal Fit - Căștile noastre Universal Fit sunt sculptate pentru a arăta bine prima dată când le încercați și sunt potrivite pentru toată lumea. Dezvoltând dimensiuni proprii ale carcasei bazate pe anumite grupuri de clienți și combinându-le cu un sistem de montare ușor de reglat, este ușor pentru dvs. să obțineți dimensiunea corectă imediat din cutie, fără a avea probleme și cheltuieli pentru încercarea mai multor dimensiuni.
  • Sistemul Roc Loc Sport Fit oferă o operare ușoară cu o singură mână, cu un interval de reglare de 7 cm. Senzația și sunetul unui clic îi fac cunoscut călărețului că casca se adaptează la o dimensiune confortabilă. Cu un sistem de confort similar cu Roc Loc 5 și un spațiu pentru coadă, noul sistem de ajustare Roc Loc Sport aduce o caracteristică premium căștilor sport.

Casca nu are sistemul MIPS.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: gri
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Nu

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.