GIRO cască de bicicletă de șosea aether spherical mips matte bright red dark red GR-7099514

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 13.03.2022

Descriere

Descriere

THER SFERIC MIPS
De la aspectul elegant al designului industrial, până la modul în care această cască gestionează energia de impact, Aether MIPS este diferită de căștile create până acum și arată adevăratul sens al inovației în materie de performanță. Acesta combină un design deschis, spațial, cu o revoluție în gestionarea energiei de rotație pentru a crește protecția capului pentru bicicliști. În interior, căptușeala din spumă EPS cu dublă densitate a lui Aether ajută la gestionarea unei game largi de energii de impact, oferind în același timp canale interne adânci pentru răcire. Tehnologia noastră patentată MIPS® sferică este integrată între straturile de spumă EPS și nu pe capul riderului, oferind riderilor beneficiile MIPS fără a afecta confortul sau puterea de răcire. Silueta uimitoare este creată de o carcasă elegantă din șase piese care înconjoară o serie de orificii masive de aerisire, cu o întărire structurală suplimentară datorită arcului de ranforsare AURA, care nu se sparge. Atingerea finală este dată de sistemul nostru de ajustare Roc Loc 5+ Air cu reglaj în 3 direcții, care permite o ajustare ușoară în câteva secunde.

  • VENTILAȚIE: 11 orificii de aerisire cu canale interne
  • CERTIFICATE: Bicicleta CPSC
  • CONSTRUCȚIE: Construcție In-Mold cu inserție EPS și stratificare progresivă, cochilie din șase piese din policarbonat, arc de întărire Aura.
  • SISTEM DE AJUSTARE/REGULARE: Roc Loc 5+ Air
  • DIMENSIUNE: S: 51 - 55cm, M: 55 - 59cm, L: 59 - 63cm

TEHNOLOGII:

  • Carcasa din șase piese - forma uimitoare este creată de șase piese individuale de policarbonat în jurul unei serii de orificii masive.
  • Arcul de ranforsare Aura - integritatea structurală este îmbunătățită de un arc de ranforsare AURA, incasabil și translucid, care traversează casca.
  • Canalizare internă profundă - combinată cu orificii de ventilație masive, canalizarea internă forțează aerul prin scalp pentru o putere de răcire incredibilă.
  • Puncte de andocare pentru ochelari - Punctele de fixare integrate pentru ochelari, cu mânere din cauciuc, ajută la fixarea ochelarilor de soare.
  • Stratificare progresivă - Aether folosește spumă EPS cu densitate multiplă pentru a reduce greutatea și a gestiona o gamă largă de energie de impact.
  • Spumă EPS cu nanoperle - Pentru a obține o siluetă subțire și zveltă fără a compromite standardele de protecție, Aether folosește polistiren expandat cu microperle.
  • Roc Loc 5+ Air Fit System- pe lângă reglarea retenției pe un buton ergonomic și compact, riderii pot ajusta alinierea verticală și regla asimetric punctele de contact.
  • MIPS Spherical - o versiune îmbunătățită a sistemului de protecție a creierului MIPS care elimină planul de alunecare din plastic al designului MIPS original.
  • Construcție In-Mold - Acest design combină o carcasă exterioară rezistentă din policarbonat cu o căptușeală din spumă care absoarbe șocurile. Procesul de lipire permite realizarea unor sisteme de ventilație mai bune, făcând căștile "in-mold" mai ușoare și mai reci decât căștile tradiționale.
  • Ventilație Wind Tunnel - Căștile Giro sunt create cu ajutorul sistemului nostru de ventilație Wind Tunnel. Acest design patentat combină orificii active de aerisire în cochilia căștii cu conducte de evacuare în interiorul căștii, care împing aerul proaspăt și răcoros peste și în jurul capului pilotului, împingând în același timp aerul cald și stagnant afară. Acesta este cel mai eficient sistem de răcire disponibil pe piață, iar diferența se simte de fiecare dată când pedalați.

DESPRE SISTEMUL MIPS:

https://mipsprotection.com/

MIPS - Multi-Directional Impact Protection System - Acesta este un sistem care separă casca de cămașa de căptușeala interioară cu un strat suplimentar special care este plasat pe atașamente elastice. Pe scurt, pare a fi un strat suplimentar subțire și destul de moale de plastic în interiorul căștii, care "alunecă" ușor. De el sunt atașați bureții interiori. Acest sistem asigură reducerea forțelor care acționează asupra creierului biciclistului în timpul unei căderi. MIPS ar trebui să protejeze nu numai împotriva impacturilor verticale, ci și a celor oblice, care se presupune că sunt cele mai periculoase pentru cap, chiar și cu o cască. În câteva milisecunde de la impact, carcasa MIPS se deplasează câțiva milimetri. Sistemul pare destul de discret, dar datorită acestuia, în timpul unei căzături, casca se va deplasa cât mai puțin pe cap, suportând întregul impact.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: Eoșu
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.