GIRO SYNTAX INTEGRATED MIPS casca de bicicleta de drum, matte black

Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 28.06.2021

Descriere

Descriere

Confort, stil și fiabilitate - acestea sunt caracteristicile căștii noastre de bicicletă GIRO SYNTAX INTEGRATED MIPS. Casca a fost concepută pentru bicicliștii care apreciază siguranța și confortul în timpul mersului. Datorită utilizării tehnologiilor unice, oferă nu numai protecție, ci și ventilație și potrivire excelente.

Ventilare:

Datorită celor 25 de orificii de ventilație, care sunt plasate corespunzător pe carcasa căștii și conectate intern prin canale, casca asigură o ventilație excelentă și un management al umidității. Confortul termic excelent vă va afecta pozitiv confortul și concentrarea în timpul conducerii.

Certificat:

Casca este certificată CPSC Bicycle, ceea ce înseamnă că a fost testată pe larg și îndeplinește toate standardele de siguranță. Poți fi sigur că această cască nu este doar confortabilă și elegantă, dar, mai presus de toate, îți oferă siguranță maximă în timpul călăriei.

Constructie:

Casca este realizată din cele mai bune materiale, cum ar fi o carcasă din policarbonat din patru piese și o căptușeală din spumă EPS. Datorită tehnologiei de construcție In-Mold, carcasa exterioară este lipită permanent de căptușeală, ceea ce oferă durabilitate și ventilație excepționale, fără volum excesiv.

Sistem MIPS

Scopul căștilor Giro echipate cu MIPS integrat este reducerea forțelor de rotație. Căștile echipate cu această tehnologie reduc forța de rotație care poate fi transferată la creierul călărețului în cazul unor impacturi nefericite.

Sistem de ajustare:

Fiecare călăreț este diferit, motiv pentru care Giro Syntax Integrated Mips dispune de un sistem Roc Loc 5 Air foarte reglabil, care vă permite să personalizați potrivirea și senzația pentru o stabilitate excelentă și confort pe distanță lungă. Datorită acestui fapt, poți fi sigur că casca se va potrivi perfect capului tău, garantând siguranță și confort în timpul mersului.

Specificație:

  • 25 de orificii de ventilație cu canalizare internă
  • Sistem MIPS
  • Certificat de bicicletă CPSC
  • Design în matriță
  • Carcasă din policarbonat din patru piese
  • Sistem de reglare Roc Loc 5 Air
  • Dimensiuni:
    • S: 51-55 cm
    • M: 55-59 cm
    • L: 59-63 cm

Tehnologii utilizate:

Sistemul Roc Loc 5 Air Fit - Un sistem de reglare revoluționar care adaugă o nouă dimensiune performanței căștii, îmbunătățind răcirea, precum și confortul și stabilitatea de reglare. Folosind un design patentat care ține casca doar puțin deasupra craniului, Roc Loc 5 Air permite aerului rece să curgă direct peste cap, îmbunătățind performanța orificiilor de aerisire și a canalelor interne care lasă căldura să iasă din cască. Ajustarea potrivirii vă permite să reglați cu ușurință tensiunea și înclinarea frontală a căștii în câteva secunde, cu o singură mână.

Sistem MIPS - Căștile Giro sunt concepute pentru a reduce cât mai multă energie posibil în timp ce îndeplinesc și depășesc standardele stricte de siguranță. Scopul căștilor Giro echipate cu un sistem MIPS integrat este reducerea forțelor de rotație. Giro consideră că căștile echipate cu această tehnologie pot reduce forța de rotație care poate fi transferată în creierul călărețului în anumite impacturi.

Construcție în matriță - această construcție combină o carcasă exterioară din policarbonat dur cu o căptușeală din spumă care absoarbe șocurile căștii. Procesul de lipire permite sisteme de ventilație mai bune, făcând căștile în matriță mai ușoare și mai reci decât căștile tradiționale.

Ventilarea tunelului de vânt - Căștile Giro sunt construite cu sistemul de ventilație brevetat Wind Tunnel. Acest design proiectat combină orificiile de ventilație active din carcasa căștii cu canalele de evacuare din interiorul căștii care împing aer proaspăt și rece peste și în jurul capului motociclistului, în timp ce împing aerul fierbinte și stagnant. Este cel mai eficient sistem de racire disponibil pe piata.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Bărbați
Culoare: Negru
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.