GIRO Cască de bicicletă mtb FIXTURE INTEGRATED MIPS matte grey GR-7089267

Promovare
230,19 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 290,68 RON -26%
Prețul inițial: 486,75 RON -111%

În coș
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

DISPOZITIV DE FIXARE INTEGRAT MIPS
Fixture MIPS are un design modern și compact, tehnologie MIPS și oferă o acoperire profundă a capului. Unele dintre cele mai bune caracteristici ale noastre, cum ar fi construcția In-Mold combinată cu ușurința și confortul sistemului nostru de ajustare Roc Loc Sport, oferă versatilitatea de care aveți nevoie la o cască pentru biciclete de munte. Casca este disponibilă într-o gamă largă de culori.

VENTILAȚIE:

  • 18 găuri de ventilație

CERTIFICATE:

  • Bicicleta CPSC

CONSTRUCȚIE:

  • Carcasa din policarbonat In-Mold cu umplutură EPS

SISTEM DE POTRIVIRE/REGLARE:

  • Roc Loc Sport MIPS

DIMENSIUNI:

  • UA: 54-61cm
  • UXL: 58-65cm

TEHNOLOGII:

  • Universal Fit Sizing - căștile noastre Universal Fit sunt sculptate astfel încât, la prima montare, să arate bine și să se potrivească perfect pentru toată lumea. Prin dezvoltarea unor dimensiuni de carapace proprietare bazate pe grupuri specifice de clienți și prin combinarea acestora cu un sistem de ajustare ușor de reglat, vă este ușor să obțineți mărimea potrivită, imediat ce ați scos-o din cutie, fără a vă mai chinui și fără a cheltui cu probarea mai multor mărimi.
  • MIPS integrat - Toate căștile Giro sunt concepute pentru a reduce cât mai multă energie posibil, respectând și depășind în același timp standardele stricte de siguranță. Scopul căștilor Giro echipate cu MIPS integrat este de a reduce forțele de rotație. Giro consideră că căștile echipate cu această tehnologie pot reduce forța de rotație care poate fi transmisă la creierul pilotului în cazul anumitor impacturi.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare: Alb
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.