GIRO Cască de protecție rutieră EMBER MIPS matte midnight heatwave GR-7100063

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 18.04.2024

Descriere

Descriere

MONTARA MIPS
Această cască are toate caracteristicile de care un ciclist are nevoie, de la tehnologia MIPS, suporturi pentru camere și multă ventilație. Forma sa compactă oferă o acoperire profundă și sigură, iar sistemul de potrivire Roc Loc Air îmbunătățește ventilația, îmbunătățind în același timp potrivirea. Pe lângă faptul că au deja o putere de răcire impresionantă, căștile dispun și de o pernuță moale și antimicrobiană pentru sprâncene, pentru a vă menține confortabil și concentrat pe traseu. Montara MIPS® este proiectată pentru integrarea completă a ochelarilor de protecție, cu suporturi pentru curele pe partea din spate a căștii. Este prevăzut cu o vizieră P.O.V.. Plus, care vă permite să ridicați viziera și să plasați ochelarii de protecție pe partea din față a căștii. O altă caracteristică excelentă este suportul pentru cameră, o interfață inteligentă pentru lumina sau camera dvs. preferată.

VENTILAȚIE:

  • Canale interne
  • 16 găuri de ventilație

CERTIFICATE:

  • Bicicleta CPSC

CONSTRUCȚIE:

  • Consolidarea coliviei de rulare

SISTEM DE POTRIVIRE/REGLARE:

  • Roc Loc 5 Air

DIMENSIUNI:

  • S: 51-55cm
  • M: 55-59cm

TEHNOLOGII:

Seria pentru femei - este o colecție de cască de diferite stiluri, mărimi și prețuri, creată pentru nevoile femeilor. În timp ce nivelul de detaliu și gama de culori sunt unice, aceste căști nu au o "potrivire pentru femei" unică. Acest lucru se datorează faptului că nu există diferențe anatomice între capetele bărbaților și cele ale femeilor, cu excepția dimensiunii medii a diametrului craniului. Și, din moment ce dimensiunile căștilor Giro acoperă 98% din populația umană, credem că seria pentru femei oferă mai multe opțiuni pentru femei decât orice alt brand.

Roc Loc 5 Air Fit System - Acest sistem revoluționar de ajustare adaugă o nouă dimensiune la performanța căștii prin amplificarea răcirii, precum și prin confortul și stabilitatea ajustării. Folosind un design patentat care menține casca puțin mai sus de partea superioară a craniului, Roc Loc 5 Air permite aerului rece să curgă direct peste cap, îmbunătățind efectul gurilor de aerisire și al canalelor interne care lasă căldura să iasă din cască. Reglajul de potrivire imită Roc Loc 5, permițându-vă să reglați cu ușurință tensiunea și înclinarea înainte a căștii în câteva secunde, cu o singură mână.

MIPS - Toate căștile Giro sunt concepute pentru a reduce cât mai multă energie posibil, respectând și depășind în același timp standardele stricte de siguranță. Scopul căștilor Giro echipate cu MIPS este de a reduce forțele de rotație. Giro consideră că căștile echipate cu această tehnologie pot reduce forța de rotație care poate fi transmisă creierului pilotului la anumite impacturi.

Armătură Roll Cage - Roll Cage este o rețea de întărire ușoară, dar puternică, formată invizibil în interiorul căptușelii din spumă EPS. Aceasta ajută casca să rămână împreună în timpul impactului și oferă o rezistență și o coeziune suplimentare pe care nu le veți observa...decât dacă aveți nevoie de ele.

Căptușeală hidrofilă - Căptușeala hidrofilă poate absorbi până la de 10 ori greutatea sa, ajutându-vă să faceți față transpirației în timp ce pedalați. Căptușeala reține umezeala, împiedicând transpirația să se scurgă în ochi și apoi se usucă rapid. Antimicrobiană , căptușeala X-Static ajută la reducerea mirosului, menținând casca proaspătă.

P.O.V. Vizieră Plus - Această vizieră dispune de un mecanism de reglare care vă permite să o deplasați în sus și în jos în câțiva pași. Acești pași includ trei poziții și o poziție înaltă pentru a depozita ochelarii de protecție deasupra sprâncenelor. Designul vă permite să reglați cu ușurință viziera cu o singură mână în timpul mersului.

Specificații tehnice:

Sortiment: Cască de bicicletă
Sex: Unisex
Culoare:
  • Albastru
  • galben
Garantia produsului 24 luni
Sistem MIPS: Da

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.