Lustruirea anvelopelor VREDESTEIN TYRE SEALANT 500 ml VRD-20043

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 25.07.2022

Descriere

Descriere

Etanșantul pentru anvelope Vredestein reduce aproape la zero probabilitatea unei înțepături. Funcționează atât preventiv, cât și după ce anvelopa a fost înțepată. Poate fi utilizat în combinație cu anvelopele Tubeless Ready pentru rezultate optime. Materialul de etanșare a anvelopelor este potrivit și pentru modelele UST Tubeless.

Avantajele utilizării Vredestein Tyre Sealant:
- Risc mai mic de înțepături
- Mai puține șanse de "înțepături" (o înțepătură care apare atunci când camera de aer este prinsă între anvelopă și jantă).
- Economii de greutate atât în comparație cu o anvelopă convențională cu cameră de aer, cât și cu sistemul UST Tubeless.
- Rezistență redusă la rulare: frecarea dintre camera de aer și anvelopă are un impact negativ asupra rezistenței la rulare. Acest lucru este neutralizat de combinația dintre Vredestein Tyre Sealant și Tubeless Ready.
- Tracțiune/aderență îmbunătățită: Posibilitatea de a rula cu o presiune mai mică a pneurilor contribuie la creșterea aderenței.

Anvelopa urmărește mai ușor conturul obstacolelor. Vredestein Tyre Sealant acționează ca o protecție preventivă împotriva perforării în situațiile în care materialul de etanșare se usucă din cauza aerului care se scurge. Datorită amestecului patentat de rășini conținute în materialul de etanșare, dopul rămâne la locul său, creând o etanșare permanentă în camera de aer. Toate acestea se întâmplă într-o fracțiune de secundă, astfel încât biciclistul nu va observa! Vredestein Tyre Sealant a fost dezvoltat în colaborare cu echipele de MTB sponsorizate de Vredestein, cum ar fi Rabobank-Giant Offroad Team.

Specificații tehnice:

Sortiment: Etanșant pentru anvelope
Capacitate: 500 ml
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.