Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Mănuși de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Material
 • Confort
 • Rezistent la apă
 • Capacitate
 • Depreciere
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
Clar Filtru

Mănuși și mănuși pentru ciclism

A merge cu bicicleta necesită mai mult decât îmbrăcăminte pentru ciclism de înaltă calitate. Accesoriile și accesoriile precum mănușile de ciclism sunt, de asemenea, de o mare importanță. Nu este doar un gadget de designer, ci mai presus de toate un element al unei ținute de ciclism cu valori de utilitate. Mănușile de ciclism au de îndeplinit o serie de sarcini. În mod standard, protejează mâinile împotriva bataturilor dureroase. Ce altceva? Mănușile de ciclism ajută la menținerea unei temperaturi optime a corpului și, în plus, absorb absorbția transpirației. Prin urmare, mâinile uscate nu alunecă pe volan, astfel încât acesta să poată ține și controla bicicleta cu încredere.

Mănuși de ciclism - oferta noastră

În oferta Mike Sport veți găsi clasice mănuși de ciclism pentru toate anotimpurile, lungi sau scurte, precum și mănuși de ciclism de iarnă izolate suplimentar. În timpul antrenamentului, mâinile rămân calde și nu sunt expuse la degerături neplăcute.

Vă încurajăm să răsfoiți categoriile pentru bărbați și femei. Mănușile de ciclism pentru femei diferă de modelele bărbaților nu numai prin culoare, ci și prin dimensiuni. Și, deși toate modelele au opțiunea de a se regla la înălțimea încheieturii mâinii, mănușile de ciclism pentru bărbați sunt mai mari și mai late. Vă invităm să cumpărați articole de îmbrăcăminte pentru ciclism, precum și accesorii și gadgeturi pentru amatori și profesioniști.

Mănuși de ciclism, un gadget esențial al ciclistului

Mănușile de ciclism sunt alese cu nerăbdare nu numai de bicicliștii experimentați, ci și de bicicliștii „de duminică”. Din ce vine? Pasionații de vehicule cu două roți le apreciază pentru numeroasele lor funcții:

 • ofera confort termic maxim si protejeaza organismul impotriva hipotermiei, de aceea sunt recomandate in excursiile de toamna si iarna;

 • permite o prindere fermă a volanului și, astfel, o călătorie mai sigură și complet controlată;

 • protejează mâinile împotriva durerii și a veziculelor, permițând ore lungi de călărie în toate condițiile;

 • Sunt complementul perfect pentru stil, permițând atât femeilor, cât și bărbaților să iasă în evidență pe orice traseu.

În această categorie vei găsi cele mai bune mănuși de ciclism pentru fiecare sezon. Datorită lor, te vei putea bucura și mai mult de pasiunea ta de ciclism!

Mănuși de ciclism pentru vară și iarnă

In oferta Mike SPORT vei gasi manusi de ciclism clasice, pentru toate anotimpurile , lungi sau scurte, care vor fi perfecte pentru vara. Calitatea inalta a materialului folosit inseamna ca vei evita transpiratia excesiva si vei dobandi confort maxim in timpul conducerii. De asemenea, vă recomandăm și mănuși izolate pentru ciclism de iarnă - mâinile rămân calde în timpul antrenamentului și nu sunt expuse la degerături neplăcute.

Mănușile de ciclism oferite sunt confecționate din țesături ușoare, subțiri și nerestrictive. Îndepărtează eficient umezeala, protejând în același timp împotriva vântului și a ploii. De asemenea, sunt extrem de rezistente, așa că vă vor servi mulți ani!

Pariați pe mănuși moderne de ciclism

Mike SPORT este o mare varietate și produse atent selectate. De aceea iti recomandam cele mai moderne manusi de ciclism, care au fost dotate cu functie de absorbtie a socurilor (gel, spuma, sub forma de insertii EVA sau cu tehnologie D30). Datorita acestui lucru, vei evita vibratiile excesive si te vei putea bucura de o plimbare confortabila si sigura pe cele mai mari suprafete denivelate.

In oferta noastra veti gasi si manusi de ciclism cu buzunare , precum si impermeabile si rezistente la vant. Alege o soluție care va fi 100% adaptată nevoilor tale și stilului de condus pe care îl preferi!

Mănuși de ciclism pentru bărbați și femei

Vă încurajăm să răsfoiți categoriile pentru bărbați și femei. Mănușile de ciclism pentru femei se deosebesc de modelele pentru bărbați nu numai prin culori, ci și prin mărimi. Deși toate modelele au opțiunea de reglare la înălțimea încheieturii mâinii, mănușile de ciclism pentru bărbați sunt mai mari și mai late.

Indiferent de preferințele individuale, Mike SPORT oferă mănuși de ciclism elegante pentru femei și bărbați . Create pe baza ultimelor tendințe și foarte diverse în ceea ce privește culorile și modelele, acestea vor răspunde așteptărilor celor mai pretențioși bicicliști și te vor face să arăți grozav în timp ce mergi!

Oferta noastră include și mănuși de bicicletă pentru copii , care le vor proteja mâinile delicate în timpul mersului în condiții meteorologice dificile.

Cele mai bune mărci de mănuși de ciclism într-un singur loc

Indiferent dacă te interesează mănușile de ciclism pentru bărbați sau femei, acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate. Când cumpărați de la Mike SPORT, puteți fi sigur că investiți în cele mai bune. Oferim doar produse ale celor mai bune mărci, precum Chiba, Deko Sport, Giro, Kaymaq, Rogelli și Shimano. Când alegi aceste mănuși de ciclism de marcă , alegi durabilitate, confort și estetică în același timp.

Vă invităm să cumpărați mănuși de ciclism!

La Mike SPORT vei gasi manusi de ciclism in diferite marimi, culori si functii. O selecție atât de mare de mănuși moderne vă va permite să profitați de soluții perfecte pentru fiecare anotimp al anului și adaptate diferitelor stiluri de călărie.

Vă invităm să cumpărați îmbrăcăminte de ciclism, accesorii și gadget-uri pentru amatori și profesioniști. În alte categorii ale magazinului nostru, am adunat și cele mai bune soluții care vă vor ajuta să vă completați trusa de ciclism visată. Datorită acestui lucru, te vei simți mereu în largul tău în timp ce conduci și te vei remarca pe orice traseu!citiți mai departe colaps