BASIL B-SAFE BACKPACK NORDLICHT 18L, Rucsac pentru biciclete, montaj cu cârlig Hook-On System, negru grafit + Iluminat BAS-17775

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Rucsac BASIL B-SAFE Rucsac NORDLICHT 18L, Sistem cu cârlig, Negru grafit + Iluminat (NOU)

Rucsacul Basil B-Safe Nordlicht are o capacitate de 18 litri și este un rucsac atrăgător, cu câteva inovații. Rucsac pentru ciclism? Da, dar este o geantă și un rucsac într-unul! Geanta are o caracteristică antifurt datorită unui fermoar ascuns și a mai multor buzunare ascunse. Având în vedere acest lucru, vă puteți lua lucrurile cu dvs. cu încredere! Geanta oferă spațiu pentru laptop și iPad de 15,6 inci. Există, de asemenea, loc pentru un încărcător de biciclete electrice și diverse accesorii mici. Există un buzunar ascuns pe curea de umăr pentru carduri esențiale și documente mici, iar smartphone-ul poate fi încărcat în timp ce călătoriți utilizând portul USB.

O altă caracteristică inteligentă este iluminarea cu LED-uri cu tehnologia Nordlicht * pe partea din față a sacului. Acest lucru nu este destinat să înlocuiască iluminarea obișnuită, ci să aducă o vizibilitate suplimentară. Rucsacul Basil B-Safe are curele de umăr căptușite și un spate complet căptușit, astfel încât să vă puteți purta rucsacul confortabil. O curea cu cataramă pentru piept menține bretelele unite, chiar și atunci când mergeți cu bicicleta. Pur și simplu agățați rucsacul de suportul pentru bicicletă sau e-bike cu sistemul Hook-On. Mai mult, deoarece greutatea pungii este transportată prin portbagaj, mersul pe bicicletă va fi stabil și mai sigur, făcându-l un accesoriu la îndemână pentru naveta de dimineață în trafic aglomerat.

Funcții:

- Include un capac impermeabil pentru a vă proteja bunurile.
- Are bucle reflectorizante la care puteți atașa lumini LED sau o cască.
- Capacitate mare de 18 litri.

* Tehnologia Nordlicht poate fi utilizată ca iluminare suplimentară și în niciun caz nu ar trebui să înlocuiască lumina de bicicletă cerută legal. Ori de câte ori se utilizează o lumină pe bicicletă, aceasta trebuie să respecte întotdeauna reglementările locale.

  • Dimensiuni: 31 cm x 16 cm x 52 cm
  • Greutate: 1 kg
  • Sarcina: 5 kg
  • Capacitate: 18 L.
  • Material: poliester
  • Poziția pe bicicletă: spate
  • Montare: pe portbagaj
  • Instalare: Sistemul Hook-On Basil

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Acest sistem inovator și patentat de fixare a cârligului este standard pentru toate noile pungi de lux Basil. Distanța cârligelor este reglabilă pentru o poziționare cât mai bună pe portbagaj, ceea ce face ca pungile de busuioc să fie potrivite și pentru utilizarea pe suportul frontal. Sistemul de blocare a steagurilor verzi oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.

Specificații tehnice:

Sortiment: Rucsacuri
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Nu
Capacitate: 18,0 L
O cantină inclusă: Nu
Husa de ploaie: Da
Sistem de ventilare a spatelui: Da
Curea de piept: tak
Curea de talie: Nu
Greutate: 1000 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.