BASIL CITY SHOPPER sac de bicicletă singur oraș BAS-17780

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 15.10.2022

Descriere

Descriere

Geantă unică pentru oraș BASIL CITY SHOPPER 14-16L, sistem cu cârlig, poliester, gri

Basil City Shopper este un sac de biciclete perfect pentru a se potrivi cu stilul elegant al orașului. Lucrați, faceți prieteni, ieșiți, mergeți la piață sau relaxați-vă după o oră de yoga. Această geantă nu este prea grea, prea mare, dar spațioasă (14 până la 16 litri) și suficient de puternică pentru a ține o mulțime de obiecte de zi cu zi. Geanta are o clemă pliabilă impermeabilă cu magnet și împiedică pătrunderea ploii. Geanta poate fi atașată cu ușurință la suportul de biciclete și poate fi transportată cu ușurință peste umăr datorită curelei detașabile. Geanta are un buzunar interior cu fermoar și opțiunea de montare a iluminatului cu LED.

Funcții:

  • Puteți purta geanta de oraș peste umăr datorită curelei de umăr detașabile.
  • Montare ușoară și rapidă pe suportul pentru biciclete utilizând sistemul Hook-On.
  • Datorită accentelor reflectorizante din toate părțile, sunteți mai vizibil în întuneric.
  • Dimensiuni: 30 cm x 18 cm x 49 cm
  • Greutate: n / a
  • Sarcina: 5 kg
  • Capacitate: 14-16 L
  • Material: poliester
  • Poziția pe bicicletă: spate
  • Montare: pe portbagaj
  • Instalare: Sistem Basil Hook-On

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET


Acest sistem inovator și patentat de fixare a cârligului este standard pentru toate gențile de lux Basil noi. Distanța cârligelor este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe portbagaj, făcând pungi de busuioc potrivite și pentru utilizarea pe raftul din față. Sistemul de blocare a steagului verde oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.

ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort. Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că i-a plăcut ciclismul și mai mult din cauza acestui coș și nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dvs., vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: gri
Rezistent la apă: Nu
Capacitate: 16,0 L
Fixare: pe portbagaj
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.