BASIL GO SINGLE BAG sac de bicicletă singur oraș BAS-17656

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

BASIL GO SINGLE BAG 16L city single pannier, sistem hook-on, negru (NOU)

Geanta Black Basil GO Single este o geantă ideală pentru utilizarea zilnică. Cu o capacitate de 16 litri, puteți lua cu dumneavoastră o mulțime de obiecte. Geanta are un buzunar interior și două buzunare elastice la exterior, care sunt utile pentru a depozita o sticlă de băutură sau o umbrelă. Geanta este fabricată din poliester rezistent la apă și, prin urmare, poate rezista la puțină ploaie.Datorită sistemului Hook-On, pur și simplu fixați geamantanul pe suport și îl scoateți din nou cu aceeași ușurință. Geamantanul este proiectat astfel încât să poată fi închis cu ajutorul unui fermoar. Acest lucru este deosebit de convenabil și garantează că nimeni nu poate vedea ce aveți asupra dumneavoastră. Geanta are mânere de transport confortabile. Pe scurt, toate acestea fac ca geanta să fie ideală pentru ciclism, muncă și călătorii!

Caracteristici:

  • Capacitate mare de 16 litri.
  • Ușor de atașat la suportul pentru bagaje. De asemenea, se potrivește și o bicicletă electrică!
  • Include un buzunar intern cu fermoar și mânere confortabile.
  • Vizibilitate mai bună - elemente reflectorizante pe toate părțile.
  • Poate fi folosită și ca geantă de mână.
  • Dimensiuni: 33 cm x 17 cm x 41 cm
  • Greutate: n.d.
  • Sarcina maximă: 5 kg
  • Capacitate: 16 L
  • Material: Poliester
  • Poziția pe bicicletă: Spate
  • Montare: pe suport
  • Montare: Sistem Basil Hook-On

CÂRLIG DE BUSUIOC PE SISTEM / ÎN BUZUNARUL CU FERMOAR
Acest sistem inovator și patentat de agățare este standard pe toate gențile de lux Basil noi. Distanța dintre cârlige este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe raft, ceea ce face ca gențile Basil să poată fi utilizate și pe raftul din față. Un sistem de blocare cu un steguleț verde oferă o siguranță suplimentară împotriva eliberării sacului. Acest sistem este, de asemenea, potrivit pentru bicicletele electrice. Se potrivește tuburilor cu raft cu un diametru maxim de 16 mm.

ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și îți oferă o doză zilnică de fericire și exerciții fizice.Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acestui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai atractiv și mai plăcut. Și întotdeauna ținem cont de dorințele dumneavoastră.Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Nu
Capacitate: 16,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1160 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.