BASIL sac dublu spate pentru biciclete boheme double bag 35L charcoal BAS-18013

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 21.04.2023

Descriere

Descriere

Basil Bohème Double Bag este o alegere elegantă între o geantă de bicicletă. Această geantă dublă este de culoare gri cărbune, cu un imprimeu boem atrăgător, care va impresiona cu siguranță. Oferind o capacitate de 35 de litri, această geantă are o capacitate mare și vă asigură că nu va trebui niciodată să faceți compromisuri atunci când decideți ce să luați cu dvs. pentru o plimbare cu bicicleta, indiferent dacă ieșiți sau nu în mediul rural pentru a vă bucura de atmosfera minunată în aer curat, indiferent dacă intenționați să călătoriți la birou. Este, de asemenea, tovarășul perfect de călătorie către piață sau la magazinul alimentar, cu mult spațiu pentru depozitarea alimentelor și cumpărăturilor, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la purtarea la nesfârșit de pungi de plastic și hârtie. Geanta dublă Basil Bohème este fabricată dintr-un material hidrofug care împiedică pătrunderea ploii în duș, iar detaliile din piele artificială completează aspectul frumos și adaugă un finisaj elegant. Vă întrebați cum se lipeste această geantă de bicicleta dvs.? Totul este foarte simplu. Datorită sistemului Universal Bridge, puteți atașa cu ușurință geanta la portbagaj, precum și la raftul bicicletei electrice. Sistemul Universal Bridge este format din patru sloturi. Aceste deschideri permit atașarea pungii în două moduri:

  • Fixare permanentă: Folosind curelele furnizate.
  • Demontabil: Combinat cu placa adaptorului. Potrivit pentru plăcile adaptoare MIK și Racktime. Aceste plăci adaptoare trebuie achiziționate separat.

Caracteristici:

  • Materialul impermeabil al acestui sac protejează conținutul în timpul precipitațiilor.
  • Cu o capacitate mare de 35 de litri, această geantă dublă pentru biciclete este utilă nu numai pentru cumpărături, ci și pentru o vacanță minunată în aer
  • liber sau cu bicicleta.
  • Detaliile reflectorizante vă asigură că sunteți întotdeauna vizibil în întuneric.
  • Dimensiuni: 37 cm x 15 cm x 37 cm

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: gri
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 35,0 L
Fixare: pe portbagaj
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.