Coș de ghidon BASIL BREMEN BE oțel, negru BAS-10224

Promovare
180,00 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 177,15 RON +2%
Prețul inițial: 192,32 RON -7%

În coș
Expediere planificată: 2024-04-01
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Coș de ghidon BASIL BREMEN BE din oțel, negru + Placă de fixare pentru coș BASIL BASEASY SYSTEM II sistem de fixare detașabil pentru tija de ghidon + Suport de fixare pentru tija de ghidon BASIL BASEASY SYSTEM EC mount.22-25.4mm

Coșul oval pentru ghidon Bremen BE din sârmă neagră, cu un mâner de transport practic. Acest coș este livrat imediat cu o placă de fixare BasEasy și un suport BasEasy, carea se potrivește ghidonului cu un diametru de 22-25,4 milimetri. Coșul detașabil pentru biciclete este ușor și poate fi luat cu ușurință oriunde. Datorită mânerului său confortabil, este, de asemenea, ideal pentru cumpărături. Basil Bremen BE se potrivește atât bicicletelor pentru bărbați, cât și celor pentru femei. Este posibil să se regleze înălțimea coșului.

  • Dimensiuni: 26 cm x 35 cm x 29 cm
  • Greutate: 0,9 kg
  • Sarcina maximă: 5 kg
  • Material: oțel
  • Poziția pe bicicletă: Față
  • Montare: pe ghidon
  • Montaj: Placă de montare BASIL BASEASY (BAS-70128) + tijă Basil BasEasy (BAS-70182) inclusă.


ISTORIA BASILEI

Noi suntem Basil. Vrem să te bucuri de mersul pe bicicletă, așa că facem accesorii frumoase și funcționale care te încurajează să mergi și mai mult pe bicicletă. Pentru că mersul pe bicicletă este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și de mișcare.

Totul a început acum 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete al lui Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că, datorită acestui coș, i-a plăcut și mai mult ciclismul.

Nu s-au schimbat prea multe în afacerea noastră de familie de atunci. Pasiunea noastră este de a dezvolta produse care fac ciclismul mai atractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Dorim să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și, de asemenea, de ce și când nu mergeți cu bicicleta. Învățăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună putem răspândi bucuria ciclismului. Vrei să ni te alături?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Coșuri de ghidon
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Fixare: pe volan
Greutate: 900 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.