Coș ghidon BASIL JASMIN BASKET JUNIOR montare pe cârlige 12"-20", oțel alb BAS-30133

Promovare
103,39 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 97,00 RON +6%
Prețul inițial: 111,17 RON -8%

În coș
Expediere planificată: 2024-04-03
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

BASIL JASMIN BASKET JUNIOR montare coș ghidon pentru cârlige 12 "-20", fluturi din oțel violet

Coșul de fluturi Basil Jasmin este special conceput pentru copii. Are o formă ovală și dimensiuni mai mici, ceea ce îl face ușor să se încadreze în biciclete mai mici. Fabricat din plasă de oțel fină. Se atașează ușor la ghidon cu cârlige duble. Coș detașabil echipat cu un mâner de transport convenabil. Un accesoriu obligatoriu pentru fiecare tânăr ciclist.

Dimensiuni: 28 cm x 20 cm x 19 cm
Greutate: 0,5 kg
Material: oțel
Poziția pe bicicletă: față
Montare: pe volan


ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Aflăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Coșuri de ghidon
Sex: Junior
Culoare: Alb
Rezistent la apă: Da
Greutate: 500 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.