Geantă de bicicletă cu un singur oraș BASIL MALAGA 13L, Sistem de fixare cu cârlig, impermeabil, negru BAS-17006

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

Geantă unică pentru oraș BASIL MALAGA 13L, cu fixare pe cârlig, poliester impermeabil, negru

Basil Malaga este o geantă pentru bicicletă, concepută pentru a fi ușor atașată la spatele bicicletei. Potrivit pentru toate tipurile de biciclete, acest geantă se fixează rapid pe lateralul suportului datorită cârligelor convenabile. Perfect pentru cumpărături, deplasări la birou sau aventuri în aer liber cu alți bicicliști. O capacitate de 13 litri oferă mult spațiu de depozitare pentru elementele esențiale de zi cu zi, iar materialul rezistent la apă ajută la menținerea lucrurilor uscate când plouă. Dungile reflectorizante duale îl fac o alegere sigură pentru o vizibilitate sporită în întuneric. Mai mult, clapele laterale ale acestui sac sunt foarte largi, astfel încât apa de ploaie să nu pătrundă.

Funcții:

- Basil Malaga este fabricat dintr-o țesătură impermeabilă.
- Clapele laterale largi asigură pătrunderea apei.
- Atașare convenabilă cu sistemul Basil Hook-On.
- Depozitare perfectă pentru navetă, excursii la sală și picnicuri.

Dimensiuni: 35 cm x 15 cm x 29 cm
Greutate: 1,2 kg
Sarcina maximă: n / a
Capacitate: 13 L.
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Instalare: Sistem Basil Hook-On

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Acest sistem inovator și patentat de conectare este standard pentru toate gențile de lux Basil noi. Distanța cârligelor este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe portbagaj, ceea ce face ca pungile de busuioc să fie potrivite și pentru utilizarea pe suportul frontal. Sistemul de blocare a steagurilor verzi oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.


ISTORIA BASIL 

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și îți oferă zilnic o doză de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 13,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1200 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.