Geantă de bicicletă cu un singur oraș BASIL SPORT DESIGN COMMUTER BAG 18L, tablet/notebook, sistem de prindere, poliester impermeabil, black BAS-17580

Promovare
279,87 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile: 277,00 RON +1%
Prețul inițial: 382,43 RON -37%

În coș
Expediere planificată: 2024-04-03
Costul livrării: din 27,00 RON >
Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

BASIL SPORT DESIGN single city bag COMMUTER GAG 18L, tabletă / notebook, sistem cu cârlig, poliester impermeabil, negru (NOU)

Geanta de navetă Basil Sport Design este o alegere practică pentru bicicliștii ocupați. În negru clasic, se atașează cu ușurință pe spatele bicicletei. Datorită curelei de umăr, poate fi folosită și ca geantă pe care o poți purta după plimbarea cu bicicleta, astfel încât să-ți poți duce lucrurile oriunde. Mergi cu bicicleta în fiecare zi? Vrei să fii sigur că articolele tale sunt cu tine, de acasă, la gară, la birou și înapoi? Geanta de călătorie Basil Sport Design este cu siguranță pentru tine. Această geantă elegantă este fabricată din poliester hidrofug pentru a menține obiectele de valoare uscate și în formă bună, indiferent de vreme. Această geantă are un compartiment principal pentru obiecte mai mari și câteva compartimente suplimentare pentru obiecte mai mici, astfel încât totul își are locul. Cu o capacitate totală de 18 litri, nu veți avea niciodată prea puțin spațiu. Datorită accesoriilor practice precum căptușelile matlasate, laptopurile și tehnologiile valoroase sunt deosebit de bine protejate în timpul transportului. În plus față de cureaua de umăr, această geantă este echipată cu un mâner de transport convenabil. Montare ușoară pe portbagaj cu cârlige.

Funcții:

- Geanta de navetă Basil Sport Design este o alegere practică pentru o geantă de bicicletă care poate fi atașată la suport cu ajutorul sistemului Hook-On.
- Compartiment suplimentar pentru stocarea unui laptop, notebook sau tabletă.
- Capacitate totală 18 litri.
- Capac de ploaie inclus.
- Perfect pentru o bicicletă electronică.


Dimensiuni: 31 cm x 18 cm x 31 cm
Greutate: 1,17 kg
Sarcina: 5 kg
Capacitate: 18 L.
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Instalare: Sistem Basil Hook-On

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Acest sistem inovator și patentat de conectare este standard pentru toate gențile de lux Basil noi. Distanța cârligelor este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe portbagaj, ceea ce face ca pungile de busuioc să fie potrivite și pentru utilizarea pe suportul frontal. Sistemul de blocare a steagurilor verzi oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.


ISTORIA BASIL 

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și îți oferă zilnic o doză de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 18,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1170 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Contact

Contact

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.