Geantă de bicicletă dublă BASIL GO DOUBLE BAG 32L, fixare cu curele, negru BAS-17654

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Geantă de oraș BASIL GO DOUBLE GAG 32L, închidere cu curele, neagră

Basil GO Double Bag este o geantă dublă disponibilă în negru clasic. Fie că este vorba de o plimbare cu bicicleta cu prietenii sau de o excursie la supermarket, aveți suficient loc pentru o listă lungă de elemente esențiale. Geanta în sine este închisă cu o cataramă, ceea ce înseamnă că conținutul este bine protejat în timpul călătoriei. Designul acestei geantă vă asigură că puteți atașa un portbagaj pentru copii, iluminare suplimentară cu LED sau alte accesorii. Buzunarele laterale oferă spațiu de depozitare suplimentar pentru sticlele de băuturi și umbrele cu o capacitate totală de 32 de litri. Această geantă este ușor de atașat la bicicletă cu curele pentru bagaje și este potrivită pentru montarea pe toate tipurile de purtători, inclusiv biciclete electronice.

Funcții:

- Detalii reflectorizante pentru o mai bună vizibilitate.
- Buzunarele laterale flexibile oferă spațiu suplimentar pentru obiectele mai mici.

Dimensiuni: 33 cm x 16 cm x 38 cm
Greutate: 1,75 kg
Sarcina: 10 kg
Capacitate: 32 L
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Montare: fixare cu curele


ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Aflăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Nu
Capacitate: 32,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1750 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.