Geantă pentru bicicletă unică BASIL MIRA 17L, Hook-On System, impermeabil, negru BAS-17636

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Geantă de oraș BASIL MIRA 17L, sistem Hook-On, poliester impermeabil, negru

Basil Mira este un sac de biciclete elegant. Indiferent dacă faceți cumpărături după-amiaza în oraș sau ieșiți din oraș cu prietenii dvs., această geantă de geantă este la îndemână pentru a vă ușura viața. Mai mult, există multe detalii practice pentru a vă face călătoria mai ușoară. Capacul impermeabil asigură faptul că conținutul rămâne uscat pe vreme ploioasă, iar elementele de fixare sigure păstrează conținutul la locul său. Sistemul de montare la îndemână este ușor de atașat la diferite tipuri de rafturi, inclusiv biciclete electrice, ceea ce înseamnă că nu veți pierde prea mult timp la asamblare. Capacitatea mare de 18 litri oferă mult spațiu pentru alimente, îmbrăcăminte și toate celelalte necesități de depozitare. Compartimentul principal oferă depozitare esențială, cu clapetă deasupra și un buzunar cu fermoar suplimentar pentru accesorii mici. Detaliile reflectante vă mențin vizibile în lumină limitată sau noaptea. Pentru a preveni deteriorarea bazei, această geantă are picioare de protecție, astfel încât geanta dvs. va rămâne în stare bună mult timp.

Funcții:

- Detaliile reflectorizante vă mențin vizibile noaptea sau în lumină limitată.
- Montarea cu cârlig asigură fixarea ușoară pe o varietate de rafturi.
- Această geantă rezistă la puține precipitații și este rezistentă la intemperii.

  • Dimensiuni: 36 cm x 16 cm x 37 cm
  • Greutate: 1 kg
  • Sarcina maximă: n / a
  • Capacitate: 18 L.
  • Material: poliester
  • Poziția pe bicicletă: spate
  • Montare: pe portbagaj
  • Instalare: Sistem Basil Hook-On

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Acest sistem inovator și patentat de conectare este standard pentru toate gențile de lux Basil noi. Distanța cârligelor este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe portbagaj, ceea ce face ca pungile de busuioc să fie potrivite și pentru utilizarea pe suportul frontal. Sistemul de blocare a steagurilor verzi oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.


ISTORIA BASIL 

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și îți oferă zilnic o doză de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Învățăm asta în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare: Negru
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 17,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1000 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.