GIRO mănuși de ciclism pentru femei la dnd degetul lung dark shadow white dots GR-7058828

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 13.07.2023

Descriere

Descriere

LA DND degetul lung dark shadow white dots

Aceste mănuși au o plasă respirabilă extensibilă cu patru căi, vârfurile degetelor întărite pentru durabilitate și un tampon anti-impact Eva de 2 mm. Mănușile LA DND sunt potrivite, durabilitate și control.
Concepute pentru a fi accesibile și durabile, ele sunt, de asemenea, moi la atingere datorită palmei interioare Super Fit și AX Suede ™ care elimină excesul de material. Partea superioară a mănușilor este respirabilă și oferă întindere în 4 direcții pentru un confort maxim. Aceste caracteristici și un design simplu fac ca mănușa LA DND să fie preferată atât de jumperii, cât și de iubitorii de trasee.

PARTEA SUPERIOARĂ A MÂNII:

  • Plasă respirabilă extensibilă cu patru căi, care elimină umezeala
  • Varfurile degetelor intarite
  • Zone flexibile pe oase
  • Suprafață de ștergere a cârpei de pământ foarte absorbantă

MÂNA INTERIOARĂ:

  • Tehnologie Super Fit cu trei panouri
  • Palmă din microfibră AX Suede
  • Amprentă din silicon
  • Tehnologie cu ecran tactil pentru utilizare cu dispozitive mobile

PADDING:

  • 3 mm Technogel

MĂRIMI:

  • S (circumferința mâinii 155-169 mm / lungimea mâinii 160-169 mm)
  • M (circumferința mâinii 170-189 mm / lungimea mâinii 170-184 mm)
  • L (circumferința mâinii 190-204 mm / lungimea mâinii 185-195 mm)
  • XL (circumferința mâinii 205-210 mm / lungimea mâinii 196-205 mm)

TEHNOLOGII:

  • Tehnologia ecranului tactil - Ecranele tactile capacitive găsite în majoritatea dispozitivelor mobile, precum iPhone, răspund la bioelectricitatea naturală a pielii. Conectând fibra optică la vârful degetelor mănușilor Giro selectate, puteți rămâne în contact cu dispozitivul mobil fără a scoate mănușa.

  • Zonele flexibile sunt perfect integrate în mănuși Giro selectate, cu degete lungi, pentru a imita articulațiile din mâini, fără curlare sau curele. Drept urmare, mănușa este mai ușoară și mai naturală la atingere, ceea ce îmbunătățește confortul și controlul.

  • Technogel este un material poliuretanic propriu conceput inițial pentru aplicații medicale. Folosim Technogel pentru căptușeală în mănușile noastre premium datorită proprietăților sale excelente de distribuție a presiunii. Când este apăsat între mănușă și ghidon, Technogel se lipeste de mână, deformându-se de-a lungul tuturor celor trei axe. Materialele de amortizare normale tind să se deformeze numai de-a lungul unei axe, ceea ce face ca presiunea să se acumuleze în zonele de contact direct. Mănușile Giro cu Technogel asigură o distribuție mai bună a presiunii cu până la 300% mai bună decât gelul standard, pentru un confort mai mare și o protecție împotriva amorțirii pentru o lungă perioadă de timp. Absorbție excelentă a șocurilor cu până la 30% mai bună decât gelul standard pentru a proteja împotriva șocurilor și vibrațiilor. Performanță de lungă durată - nu se întărește sau se deteriorează în timp, astfel încât mănușa rămâne flexibilă și confortabilă.

  • Construcție de palmier din trei piese - Construcția unică de palmier din 3 piese este realizată pentru a se potrivi mănușilor pentru a reduce senzația de a fi legat. Permite mișcări naturale ale mâinilor pentru un control mai bun, fără a afecta senzația de volan. Prin proiectarea fiecărei părți a mâinii pentru a imita caracteristicile mâinii și ale încheieturii mâinii, mănușile Giro sporesc aderența și asigură cel mai înalt nivel de protecție pentru întreaga mână. O aderență mai bună este necesară pentru un control maxim și senzația de direcție. 2 - MÂINI INTERNE - Super Panoul de palmier Fit Engineered a fost optimizat pentru a oferi o potrivire confortabilă fără a vă simți prins atunci când apucați ghidonul. Datorită reglării atente a structurii la forma naturală a mâinii, mănușile rămân flexibile asigurând în același timp un strat protector. 3 - TOATE - Mănușile Giro special concepute sunt concepute pentru a susține mișcarea naturală a mâinii, oferind în același timp o platformă pentru căptușire și protecție acolo unde aveți cea mai mare nevoie. Optimizând grosimea și poziția căptușelii cu zone flexibile integrate, mănușile Giro asigură o mișcare mai naturală a degetelor și articulațiilor.

Specificații tehnice:

Sortiment: Mănuși de vară
Sex: Femei
Culoare: gri
Confort: Vară
Depreciere: Gelowa
Rezistent la vânt: Nu
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.