GIRO ochelari de bicicletă tazz mtb roșu negru (sticlă colorată AMBER S3 + sticlă transparentă S0) suport pentru cârlige de prindere GR-7097841

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 27.07.2023

Descriere

Descriere

Ochelarii Tazz MTB au un design confortabil și o tehnologie de vizibilitate îmbunătățită.

Certificări:

  • Certificat pentru motociclete off-road


Ochelarii de MTB Tazz te țin concentrat pe traseu cu tehnologia de viziune extinsă, lentile din policarbonat și ventilație excelentă. Ochelarii de ciclism Tazz MTB folosesc o nouă ramă medie proiectată în jurul tehnologiei noastre de expansiune a vederii (EXV) pentru a oferi un câmp vizual larg cu o amprentă minimă, care este confortabilă pentru o varietate de forme și dimensiuni ale feței. Optica clară și spargeri compatibile cu lentilele din policarbonat funcționează bine cu o potrivire confortabilă, stabilă și spumă.


Tehnologii:

  • Tehnologia de vizibilitate extinsă - Dezvoltată și rafinată la sediul central al centrului nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, tehnologia revoluționară de vizibilitate extinsă (EXV) de la Giro este un nou design de ramă care creează un câmp de vizibilitate de neegalat. Am început prin a proiecta ochelari de protecție compatibili cu casca, apoi am eliminat și redus materialul ramei și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive pentru o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.
  • Acoperire anti-ceață - Fiecare lentilă a ochelarilor de protecție Giro are acoperirea noastră anti-ceață, pentru o vizibilitate clară și o experiență de pilotaj bună.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de ciclism
Lentile:
  • Incolor
  • Schimbabil
  • Roșu
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.