GIRO Ochelari de protecție pentru bicicletă tempo mtb blue (Sticlă transparentă S0) fixare pentru întrerupătoare GR-7086556

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 10.01.2022

Descriere

Descriere

Acești ochelari de protecție oferă o viziune excelentă cu lentilele True Sight și tehnologia Extended View.

Cu noua noastră ramă Extended View Technology (EXV) combinată cu optica clară a lentilelor noastre True Sight, acești ochelari de protecție oferă o vedere confortabilă și clară. În funcție de faptul că vă place culoarea albastră sau verde lime, ochelarii Tempo sunt disponibili într-o varietate de culori, astfel încât să vă puteți alege preferatul.

  • Cadru: Construcție cadru EXV
  • Ochelari de protecție: lentile True Sight

Tehnologii:

  • Acoperire anti-ceață - Fiecare lentilă a ochelarilor de protecție Giro are acoperirea noastră anti-ceață, pentru o vizibilitate clară și o experiență de pilotaj bună.
  • Tehnologia Expansion view - Dezvoltată și rafinată la sediul centrului nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, tehnologia revoluționară Giro Expansion View Technology (EXV) este un nou design de cadru care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin a proiecta ochelari de protecție compatibili cu casca, apoi am eliminat și redus materialul din ramă și am proiectat zone fără ramă pentru a optimiza lentilele sferice masive pentru o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de ciclism
Lentile: Incolor
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.