GIRO pantaloni scurți de ciclism pentru femei CHRONO EXPERT HALTER BIB SHORT REFLECTIVE GR-7097793

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 25.05.2021

Descriere

Descriere

Aceste pantaloni scurți sunt perfecti pentru plimbări lungi și rapide. În acest sezon, ne-am actualizat pantalonii scurți Chrono Expert cu un confort sporit. Folosim cele mai fine țesături italiene din seria noastră Renew pentru a reduce impactul asupra planetei, menținând în același timp performanțe optime, inclusiv o căptușeală fantastică pentru a asigura confortul pe șa. Țesătura a fost creată pentru a avea o compresie excelentă pentru mușchi. Am ajustat ajustarea astfel încât articolele de îmbrăcăminte să vă susțină corpul în timp ce vă deplasați.

Material:

  • Țesătură principală: seria Renew - 78% nailon reciclat / 22% elastan
  • Plasă respirabilă: 72% nailon / 28% elastan
  • Seria Renew Elastic Interface® Chrono Expert
  • Construcție halter, partea superioară din plasă respirabilă
  • Picioare de compresie, 2 buzunare la spate
  • 3M® Reflective logo-uri și evidențieri

Tehnologii:

  • Reînnoiți seria - materialele din această serie conțin un procent semnificativ de material reciclat, contribuind la salvarea planetei noastre.

  • UPF 50+ - articolele de îmbrăcăminte cu UPF 50 permit doar 1/50 din radiația ultravioletă să ajungă la piele. Acest lucru ajută la protejarea pielii de daunele provocate de soare.

  • Elemente reflectorizante - Elementele reflectorizante sporesc vizibilitatea seara sau în condiții de întuneric, atunci când sunt iluminate de puncte de lumină cu lumină slabă, cum ar fi luminile mașinii, readucând lumina înapoi la sursa de lumină originală și ajungând în ochii șoferilor de mașini.

  • Buzunare - unde puteți ascunde tot ce aveți nevoie: gustări, o sticlă de apă ..
  • Construcție Halter - Designul nostru exclusiv Halter face ușor să scoateți pantalonii scurți cu ușurință.

  • Manșete - ajută la menținerea articolelor de îmbrăcăminte pe loc în timp ce conduceți.

Introduce:

  • Destinație: rutier / off-road
  • Densitatea spumei: 3 densități: 2 spume de densitate medie plus 1 cartuș de 120 kg / m3 pentru suport final
  • Grosimea spumei: 13mm

Hama noastră Chrono Expert Chamois, realizată de experți la Elastic Interface din Italia, este cea mai versatilă căptușeală a bicicletelor noastre, cu suport excelent pentru plimbări lungi în afara și în off-road. Formată într-o formă tridimensională pentru a asigura un contact constant între dumneavoastră și șa, datorită construcției fără sudură și flexibilității excelente pentru confort confortabil. Dispune de o foaie superioară din seria Renew fabricată din nailon reciclat cu fir de carbon pentru proprietăți antistatice crescute, precum și proprietăți de respirabilitate și uscare rapidă. Această căptușeală are o grosime maximă de 13 mm și este proiectată folosind trei densități diferite de spumă, inclusiv o căptușeală de 120 kg / m3 de înaltă densitate pentru protecție și susținere acolo unde aveți cea mai mare nevoie și o spumă perforată pentru răcire și transpirabilitate sporite. Versiunea feminină este proiectată cu suport continuu printr-un canal central, cu o amplasare mai largă a spumei în zona osoasă pentru a asigura cel mai bun confort al corpului feminin.

Specificații tehnice:

Sortiment: Pantaloni scurți de ciclism
Sex: Femei
Culoare: Negru
Bretele: da
Insert pentru biciclete: Da
Lungimea piciorului: Mic de statura
Tip insert biciclete: Spumă
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.