Promovare
LEZYNE | Expediere în termen de 1 zi lucrătoare
pretul nostru: 163 RON 219 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile - 169 RON

În coș
Producător: LEZYNE
Cod: 4712806003067
Disponibilitate: Expediere în termen de 1 zi lucrătoare
Expediere planificată: 2023-01-30
Costul livrării: din 31 RON - Vezi toate

Descriere

Faruri:
O lampă LED ciclică, compactă, foarte ușoară, pentru încărcare USB reîncărcabilă. Construcția sa durabilă, co-moldurată, este minimă și este clasificată IPX7 pentru rezistență la apă. Cureaua de montare versatilă se atașează rapid la o varietate de dimensiuni de tije. Cinci moduri de ieșire oferă până la 15 lumeni, iar o lentilă cu unghi larg personalizată asigură o vizibilitate de 180+°. Femto USB frontal poate dura până la 20 de ore și este ușor de reîncărcat cu ajutorul cablului Micro USB inclus. Un capac filetat securizat, din material compozit, păstrează portul USB curat și etanș. Femto USB este ideal pentru navetiștii și motocicliștii de agrement care caută o modalitate simplă și accesibilă de a crește vizibilitatea. Disponibil în patru culori: negru, roșu, albastru, alb. Disponibil și ca pereche.

Specificații privind luminile din față:

  • Lumini maxime: 15
  • Greutate: 22g
  • Durata maximă de funcționare: 22 de ore
  • Timp de încărcare: 2:30 ore


Lumina din spate:
O lampă spate cu LED compactă, foarte ușoară, care se încarcă cu un cablu USB. Designul său durabil, turnat în comun, este minim și este clasificat IPX7 pentru rezistență la apă. Cureaua de montare versatilă se atașează rapid la diverse dimensiuni de stâlpi. Cinci moduri de ieșire oferă până la 5 lumeni, iar o lentilă cu unghi larg personalizată asigură o vizibilitate de 180+°. USB Femto poate funcționa timp de până la 15 ore și este ușor de reîncărcat cu ajutorul cablului Micro USB inclus. Un capac filetat securizat, din material compozit, păstrează portul USB curat și etanș. Femto USB este ideal pentru navetiștii și motocicliștii de agrement care caută o modalitate simplă și accesibilă de a crește vizibilitatea. Disponibil și ca pereche.

Specificații privind luminile spate:

  • Lumini maxime: 5
  • Greutate: 23g
  • Durata maximă de funcționare: 15 ore (în modul Femto)
  • Timp de încărcare: 2:30 ore

Date tehnice:

Sortiment: Iluminat - set
Culoare: Negru
Greutate: 20 g
Garantia produsului 24 miesiące
Putere: Baterie

Recenzii despre produse

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Cereți produsul

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.

Recomandați produsul