Ochelari de schi / snowboard GIRO METHOD DUCK GR-7105400

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 27.01.2023

Descriere

Descriere

METHOD
Ochelarii de protecție Giro Method ™, noi pentru sezonul 2020, vor satisface cele mai importante nevoi: vizibilitate clară, confort și, desigur, stil. În primul rând, Metoda mdoel are un câmp vizual larg și cea mai bună tehnologie din industrie datorită sticlei VIVID cu optică ZEISS®. Tehnologia EVAK Vent ™ împiedică aburirea sticlei chiar și cu cel mai mare efort, iar spuma de microfibră cu trei straturi asigură confortul pe toată durata zilei. Veți observa imediat liniile curate și moderne ale ochelarilor Method; și veți fi încântați să știți că le puteți personaliza și mai mult cu noile curele adaptabile interschimbabile.

CADRU:
Construcție cadru EXV

STICLĂ:
Slash Seal - Sistem de înlocuire a sticlei
Geamuri cilindrice turnate prin injecție VIVID cu optică ZEISS
Include două panouri VIVID ZEISS:
- VIVID COPPER 18% S3 - SOARE PLIN
- VIVID INFRARED 62%* S1 - INTUNECARE / NUB
* procentul de transmisie a luminii

CARACTERISTICI / FUNCȚII:
- EXV - tehnologie de vizualizare extinsă
- Tehnologia de aerisire EVAK ™
- Spumă de față cu trei straturi, cu un finisaj micro fleece
- Acoperire anti-ceață
- Compatibilitate perfectă cu toate căștile Giro
- OTG - poate fi purtat peste ochelari
- Compatibil cu curele adaptabile interschimbabile

TEHNOLOGII:

ADAPT STRAP - Noua curea de ochelari de schimb - Adapt Strap - este biletul dvs. pentru personalizarea ochelarilor. Această curea asigură o fixare curată și fără sudură în cadru pentru a schimba rapid aspectul ochelarilor. Cureaua Adapt este disponibilă în mai multe culori pentru a se potrivi sau a distinge ochelarii și pentru a obține cea mai bună expresie a dvs. Așadar, amestecă, asortează-ți și aranjează-ți trusa pentru a fi tu însuți în fiecare zi pe zăpadă.

EVAK VENT TECHNOLOGY - Tehnologia Evak Vent, utilizată doar la modelele de ochelari VIVID, folosește o nouă spumă realizată dintr-un material extrem de durabil, non-absorbant. Deschiderile EVAK minimizează riscul de ceață prin eliberarea de umiditate și crearea unei bariere de protecție în același timp.

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY - Tehnologie de vizualizare extinsă - Dezvoltată și îmbunătățită la centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, Giro Technology (EXV) este un nou design al cadrului care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin proiectarea ochelarilor compatibili cu casca, apoi am eliminat și redus materialul cadrului și am proiectat zone fără cadru pentru a optimiza lentilele sferice masive și pentru a obține o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

SLASH SEAL  SISTEM DE SCHIMBARE A LENTILELOR - Noul sistem de înlocuire a sticlei Slash Seal este o soluție ușoară și intuitivă pentru schimbarea sticlei în mișcare. Pur și simplu aliniați rama și sticla nouă una cu cealaltă și apăsați-le în jurul perimetrului pentru o fixare sigură.

VIVID - este o tehnologie de sticlă brevetată dezvoltată de Giro în cooperare cu Zeiss Optics, care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă, îmbunătățind contrastul și claritatea ferestrei. Tehnologia VIVID manipulează eficient lumina albastră, permițând trecerea luminii albastre contrastante, blocând razele UV dăunătoare. VIVID filtrează în esență norul și vă eliberează ochii pentru a vedea traseul și a vă concentra asupra bucurării călătoriei.

VIVID reduce oboseala ochilor, îmbunătățește timpul de reacție, crește încrederea în sine și asigură o viziune precisă fără a suprasatura culoarea.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: gri
Lentile:
  • Camera SLR
  • Schimbabil
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.