Ochelari de schi / snowboard GIRO RINGO BLACK ORANGE GR-7105412

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 26.02.2023

Descriere

Descriere

RINGO

Pentru a fi fericit la munte, trebuie să fii confortabil cu toate echipamentele tale, să vezi clar tot ce te înconjoară și să ai o atitudine excelentă. Stilul bun ajută și el. Din fericire, Ringo ™ Goggles vă poate ajuta. Datorită geamului excelent VIVID cu optică ZEISS, vizibilitatea este îmbunătățită pentru a îmbunătăți contrastul și a crește încrederea în sine. Ochelarii Ringo se caracterizează și prin potrivirea perfectă a Compatibilității fără sudură (datorită căreia se potrivesc perfect cu casca Giro); Spuma de față cu trei straturi cu suprafață din microfleece oferă o senzație de moale; și o acoperire anti-ceață pentru a reduce evaporarea. Alege Ringo în această iarnă, ochelarii de protecție pe care te poți baza.

CADRU:

Construcție cadru EXV

STICLĂ:

Sticlă torică VIVID cu optică ZEISS

Include un panou VIVID ZEISS:

- EMBER VIVID 36% S2 - SOARE ȘI NUĂ

* procentul de transmisie a luminii

CARACTERISTICI / FUNCȚII:

- EXV - tehnologie de vizualizare extinsă

- Spumă de față cu trei straturi, cu un finisaj micro fleece

- Acoperire anti-ceață

- Compatibilitate perfectă cu toate căștile Giro

- OTG - poate fi purtat peste ochelari

TEHNOLOGII:

EXPANSION VIEW TECHNOLOGY  - Tehnologie de vizualizare extinsă - Dezvoltată și îmbunătățită la centrul nostru de cercetare și dezvoltare din Santa Cruz, California, Giro Technology (EXV) este un nou design al cadrului care creează un câmp vizual de neegalat. Am început prin proiectarea ochelarilor compatibili cu casca, apoi am eliminat și redus materialul cadrului și am proiectat zone fără cadru pentru a optimiza lentilele sferice masive și pentru a obține o viziune periferică maximă în ochelarii noștri.

VIVID - este o tehnologie de sticlă brevetată dezvoltată de Giro în cooperare cu Zeiss Optics, care îmbunătățește experiența vizuală pe zăpadă, îmbunătățind contrastul și claritatea ferestrei. Tehnologia VIVID manipulează eficient lumina albastră, permițând trecerea luminii albastre contrastante, blocând razele UV dăunătoare. VIVID filtrează în esență norul și vă eliberează ochii pentru a vedea traseul și a vă concentra asupra bucurării călătoriei.

VIVID reduce oboseala ochilor, îmbunătățește timpul de reacție, crește încrederea în sine și asigură o viziune precisă fără a suprasatura culoarea.

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Negru
Lentile: Camera SLR
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.