Promovare
Bestseller
SELLEROYAL | Livrare până la 2 zile lucrătoare
pretul nostru: 289 RON 376 RON

Promoția durează până la epuizarea stocurilor
Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile - 304 RON

În coș
Producător: SELLEROYAL
Cod: 8021890443595
Disponibilitate: Livrare până la 2 zile lucrătoare
Expediere planificată: 2023-01-31
Costul livrării: din 31 RON - Vezi toate

Descriere

RESPIRO

Decolează la rece, rămâi rece. Șaua bicicletei se încălzește atunci când bicicleta este lăsată la soare pe timp cald sau după călătorii lungi. Când temperatura lui crește peste temperatura corpului, stând pe el avem o senzație de transpirație rapidă și disconfort, uneori disconfortul se transformă în durere. Respiro, în italiană, înseamnă să respiri, menținând o temperatură mai mică a șeii de până la 25% datorită utilizării Microtex și a canalelor de ventilație. Respiro este o serie de șei proiectate anatomic pentru a îndeplini cerințele bărbaților și femeilor.

POZIȚIE RELAXATĂ 90 °
Ciclistul stă de obicei în poziție verticală pe șa cu coloana vertebrală la un unghi de 90 de grade. Această poziție transferă mai mult de 60% din greutatea călărețului direct în partea din spate a șeii.

  • Tipul: unisex
  • Greutate medie: 825 g

Tehnologii:

ROYALGEL ™
Cea mai bună reducere a punctului de presiune. Utilizat sub licență de Selle Royal, Royalgel ™ este gelul exclusiv brevetat de Bayer Material Science în Germania. Royalgel ™ este o matrice poliuretanică care se injectează direct sub capacul șa în timpul procesului de fabricație. Este singurul gel care nu îmbătrânește, nu se întărește și nu se mișcă. Clar diferă de alte tipuri de gel dintr-un motiv simplu: alte tipuri de gel se formează într-o structură de tip fagure folosind materiale compacte dure, dar flexibile, care nu se deformează, ci se prăbușesc pur și simplu sub greutate. Prin urmare, nu au aceeași calitate de adaptare ca Royalgel ™.

Cercetările științifice au dovedit că Royalgel ™ reduce presiunea asupra oaselor pubiene și ischiale cu până la 40% comparativ cu alte șeuri cu gel și non-gel, pentru a asigura un confort maxim, distribuind mai bine greutatea pe întreaga sa suprafață.

INTEGRATED CLIP SYSTEM
Sistem de clemă brevetat, situat pe partea din spate a șeii, pentru fixarea ușoară a unei lumini sau a unei pungi de șa.

RESPIRO VENTILATION CHANNEL

Un canal special de aer păstrează prospețimea de două ori mai lungă decât șaile tradiționale.

MANGAN RAIL

Barele de mangan reduc greutatea în comparație cu barele de oțel din șeuri.

FOAM MATRIX
Structura cu celule deschise a spumei Matrix oferă flexibilitate și respirabilitate sporite, ceea ce garantează o șa durabilă și confortabilă.

Date tehnice:

Sortiment: Sa de biciclete
Sex: Femei
Culoare: Negru
Greutate: 825 g
Garantia produsului 24 miesiące
Tip șa: Scaun de oraș

Recenzii despre produse

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.

Cereți produsul

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii Vă vom procesa datele în conformitate cuPOLITICA DE CONFIDENȚIALITATE-ul nostru.

Recomandați produsul