SPANNINGA lampă spate pentru biciclete PIXEO XB SNG-135538

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >
Disponibil recent: 06.09.2022

Descriere

Descriere

Dimensiune pixel, dar putere! Bine ați venit pe pagina de produs a luminii spate PIXEO. Lumina spate ideală pentru montarea pe aripă, dar datorită suporturilor (opționale) este potrivită pentru toate tipurile de biciclete și poate fi montată în multe alte poziții. PIXEO este disponibil în versiunea cu 1 dinam și 2 baterii (cu sau fără senzor automat), cu suport de protecție opțional pentru versiunea cu baterii standard.

  • Versiunea: XB
  • Sursă de lumină: 1 LED roșu > 8 Cd
  • Sursă de alimentare: 2 baterii AAA de 1,5 V (XB, XBA)
  • Timp de funcționare Max: 120h (XB, XBA), max. 18h (XB, XBA)
  • Indicator de baterie Da (XB, XBA)
  • Greutate <40g

Caracteristici principale:

  • PIXEO poate fi descris prin 3 caracteristici principale: mai mic, mai subțire și mai ușor. Cu designul său unic și parbrizul larg, PIXEO oferă o vizibilitate ridicată pe șosea. Are 1 LED luminos care produce o putere de iluminare de 8 Candela și asigură vizibilitatea fasciculului de la 500 de metri. Împreună cu farul integrat, această lumină spate asigură o siguranță optimă pe șosea, deoarece nu sunteți vizibil doar din spate, ci și din lateral.

Caracteristici:

  • PIXEO este disponibil în 3 versiuni diferite și în 2 culori diferite: negru și crom. În plus, versiunea cu o baterie standard (XB) este disponibilă și cu suportul de protecție robust BR 07. Acest suport este fabricat din oțel și protejează PIXEO de deteriorare, de exemplu, atunci când bicicleta cade sau este călcată de un alt vehicul.
  • Versiunea dinamică a modelului PIXEO este dotată cu funcția inovatoare Safe-Stop. Această funcție face ca lumina să rămână aprinsă timp de 4 minute suplimentare după ce bicicleta este oprită, ceea ce crește semnificativ siguranța biciclistului.
  • Versiunea pe baterii a luminii spate PIXEO este disponibilă cu sau fără senzor automat (XBA). Acest senzor măsoară nivelul de întuneric de afară și aprinde și stinge automat lumina.
  • Ambele versiuni ale bateriei PIXEO au o autonomie impresionantă de 120h. Acest lucru este absolut remarcabil pentru o lampă spate cu baterii cu o asemenea putere de lumină! Acestea funcționează cu 2 baterii AAA, care sunt incluse împreună cu luminile spate. Bateria dvs. este aproape descărcată? Nu vă faceți griji, pentru că indicatorul luminos al bateriei vă semnalează că trebuie să le înlocuiți atunci când vine timpul.

Specificații tehnice:

Sortiment: Iluminare - spate
Greutate: 40 g
Garantia produsului 24 luni
Putere: Baterie

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.