sac de bicicletă singur oraș BASIL SHOPPER XL 20L, montare pe cârlige Hook-On System, poliester impermeabil, grafit negru BAS-17402

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >
Disponibil recent: 10.01.2023

Descriere

Descriere

BASIL SHOPPER XL 20L geantă de oraș, sistem de fixare, poliester impermeabil, grafit negru

Basil Shopper XL este un geantă elegantă și elegantă care poate fi atașată cu ușurință la suportul de biciclete datorită sistemului convenabil Hook-On. Geanta este disponibilă în negru clasic. Interiorul spațios este perfect pentru călătorii la magazin, cu un compartiment frontal mare, un interior spațios și buzunare laterale la îndemână. În plus, există și buzunare pentru sticle. Capacitatea totală a acestui sac este de 20 de litri. Este achiziția perfectă dacă aveți nevoie de o geantă sport care să aibă spațiu mai mult decât suficient pentru toate elementele esențiale. Fabricat din material impermeabil, este pregătit pentru orice vreme. Curelele de umăr reglabile facilitează transportul chiar și atunci când coborâți de pe bicicletă, iar accentele reflectorizante oferă o siguranță suplimentară.

Funcții:

- Capacitate mare de 20 litri.
- Curelele de transport sunt complet reglabile.
- Detalii reflectorizante pentru o vizibilitate suplimentară în întuneric.


Dimensiuni: 32 cm x 16 cm x 37 cm
Greutate: 1,2 kg
Sarcina: 5 kg
Capacitate: 20 L
Material: poliester
Poziția pe bicicletă: spate
Montare: pe portbagaj
Instalare: Sistem Basil Hook-On

BASIL HOOK ON SYSTEM / IN ZIPPER POCKET
Acest sistem inovator și patentat de fixare a cârligului este standard pentru toate gențile de lux Basil noi. Distanța cârligelor este reglabilă pentru cea mai bună poziționare posibilă pe portbagaj, ceea ce face ca pungile de busuioc să fie potrivite și pentru utilizarea pe suportul frontal. Sistemul de blocare a steagului verde oferă o protecție suplimentară împotriva desfacerea sacului. Acest sistem este potrivit și pentru biciclete electrice. Se potrivește tuburilor portbagaj cu un diametru maxim de 16 mm.


ISTORIA BASIL

Suntem compania Basil. Vrem să vedem cum vă face plăcere să mergeți cu bicicleta, motiv pentru care creăm accesorii de biciclete frumoase și funcționale, care vă încurajează să mergeți și mai des. Deoarece ciclismul este sănătos și vă oferă o doză zilnică de fericire și efort.

Totul a început în urmă cu 40 de ani, când Ine van Dam a intrat în magazinul de biciclete Nico van Balveren. Căuta un coș de răchită pentru bicicleta ei. Nico a dezvoltat un astfel de coș și a făcut-o pe Ine foarte fericită. Și cel mai important lucru a fost că îi plăceau și mai mult plimbările cu bicicleta din cauza acestui coș.

De atunci nu s-au schimbat multe în afacerea noastră de familie. Pasiunea noastră este să dezvoltăm produse care să facă ciclismul mai distractiv și mai plăcut. Și ținem întotdeauna cont de dorințele dumneavoastră.

Vrem să înțelegem când și de ce mergeți cu bicicleta. Și de ce și când nu conduceți. Aflăm acest lucru în fiecare zi. Combinăm aceste informații cu simțul nostru de calitate, stil și funcționalitate. Împreună, putem răspândi bucuria ciclismului. Ni te vei alatura?

În numele echipei Basil,
Marthijn van Balveren.

Specificații tehnice:

Sortiment: Sakwy
Culoare:
  • Negru
  • gri
Rezistent la apă: Da
Capacitate: 20,0 L
Fixare: pe portbagaj
Greutate: 1200 g
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.