VREDESTEIN lapte de anvelope TYRE SEALANT 250 ml VRD-20044

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 30 de zile >

Descriere

Descriere

Etanșantul pentru anvelope Vredestein reduce probabilitatea puncțiilor la aproape zero. Funcționează atât profilactic, cât și după o puncție. Poate fi utilizat cu anvelope Tubeless Ready pentru rezultate optime. Etanșantul pentru anvelope este potrivit și pentru modelele UST Tubeless.

Avantajele utilizării etanșantului pentru anvelope Vredestein:
- Mai puțin risc de puncție
- Mai puțin risc de „ciupire” a anvelopei (puncție care apare atunci când tubul este între anvelopă și jantă).
- Greutate mai mică comparativ cu anvelopele tradiționale cu tub și cele echipate cu sistemul UST Tubeless.
- Rezistență la rulare mai mică: fricțiunea dintre tub și anvelopă are un efect negativ asupra rezistenței la rulare. Este neutralizat printr-o combinație de etanșant pentru anvelope Vredestein și sistemul Tubeless Ready.
- Tracțiune / aderență mai bună: capacitatea de a conduce cu o presiune mai mică a anvelopelor contribuie la o aderență crescută.

Anvelopa urmează mai ușor forma obstacolelor. Etanșantul pentru pneuri Vredestein acționează ca o protecție profilactică împotriva puncțiilor în situațiile în care etanșantul se usucă din cauza aerului care scapă. Datorită amestecului patentat de rășini conținut în materialul de etanșare, dopul rămâne la locul său, creând o etanșare permanentă pe tub. Toate acestea au loc într-o fracțiune de secundă, așa că ciclistul nu va observa nimic! Vredestein Tire Sealant a fost dezvoltat în colaborare cu echipe MTB sponsorizate de Vredestein, cum ar fi Rabobank-Giant Offroad Team.

Specificații tehnice:

Sortiment: Etanșant pentru anvelope
Capacitate: 250 ml
Garantia produsului 24 luni

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.