CAIRN ochelari de schi/snowboard ALPHA SPX3000 IUM 805, blue, 580851805

Promovare
Articolul nu este disponibil

Dacă doriți să fiți notificat când articolul este disponibil, introduceți adresa de e-mail.

Perioada de returnare a produsului: 14 de zile >

Descriere

Descriere

O potrivire universală, datorită aripilor laterale reglabile, și un confort garantat în timpul mersului pe bicicletă sunt caracteristicile măștii ultra grafice ALPHA SPX3000 IUM de la Cairn, dedicată în principal bărbaților. Acesta este echipat cu un ecran dublu, sferic și ventilat de categoria 3, care lasă să treacă doar 3-18% din lumină, ceea ce îl face cel mai potrivit pentru mersul pe bicicletă în condiții însorite. De asemenea, ochelarii Cairn au un strat de protecție anti-ceață și un capac de protecție anti-zgârieturi, precum și o spumă cu dublă densitate pentru a vă proteja fața de iritații și amprente, pentru o plăcere maximă pe pârtii.

Caracteristicile produsului:

  • Lentile sferice cat 3 cu dublă ventilație.
  • Acoperire anti-ceață și capac de protecție anti-zgârieturi
  • Spumă cu dublă densitate
  • Aripi laterale reglabile

Tehnologii utilizate:

  • Lentile sferice cat 3 cu dublă ventilație - transmit între 3% și 18% din lumina soarelui, astfel de lentile ar trebui folosite în zilele însorite, fără nori, deoarece transmit puține raze de lumină, astfel încât nu trebuie să strâmbăm din ochi chiar și atunci când privim spre soare.

  • Acoperire anti-ceață și anti-zgârieturi - lentilele sunt tratate la interior cu un strat anti-ceață care ajută la reducerea aburului, în timp ce partea exterioară a opticii este tratată cu un strat anti-zgârieturi care face ca ochelarii să fie rezistenți la zgârieturi și îi menține în stare excelentă pe o perioadă lungă de timp, asigurând o vizibilitate corespunzătoare.

  • Spumă cu dublă densitate - asigură un confort mai mare de utilizare și conferă un aspect atractiv ochelarilor de protecție
    Aripioare reglabile lateral - garantează compatibilitatea cu o cască

Specificații tehnice:

Sortiment: Ochelari de schi / snowboard
Culoarea cadrului: Albastru
Lentile: Albastru
Garantia produsului 24 luni
Grupa de vârstă: Adulți

Pareri clienti

Pareri clienti

Doar persoanele care au cumpărat un anumit produs pot adăuga păreri.