Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Sex
  • Culoare
  • Material de conducere
  • Tip șa
Clar Filtru

Alege șa perfectă pentru bicicletă la magazinul Mikesport

Descoperiți gama variată de șa de biciclete disponibile la magazinul Mikesport. Avem șa de bicicletă pentru femei și șa de bicicletă pentru bărbați pentru orice tip de bicicletă - de la drum, prin MTB și pietriș, până la oraș și trekking. Șele noastre sunt confortabile, elegante și funcționale, făcând fiecare plimbare cu bicicleta o plăcere.

Șa de bicicletă pentru fiecare biciclist

În oferta Mikesport veți găsi diverse tipuri de șei de biciclete , precum: Șe sport pentru biciclete de drum, MTB și gravel Șe de oraș pentru biciclete de oraș Șe de trekking pentru biciclete de trekking

Alegeți căptușeala și materialul potrivit pentru șaua dvs. de bicicletă

La Mikesport, oferim șa de bicicletă cu o varietate de căptușeli și materiale: Șe din spumă cu memorie Șe umplute cu gel Șe din piele naturală sau din piele naturală Șe la o gamă largă de prețuri - de la ieftin la scump Șe în diferite lățimi, inclusiv o șa largă de bicicletă pentru femei și un şa biciclete bărbaţi prostată

Șa de bicicletă pentru bărbați și femei

În magazinul Mikesport veți găsi șa de bicicletă pentru femei și șa de bicicletă pentru bărbați , adaptate nevoilor fiecărei persoane. Alegeți un scaun confortabil de bicicletă pentru femei sau un scaun confortabil de bicicletă pentru bărbați și bucurați-vă de confort în timp ce conduceți.

Accesorii pentru șa biciclete

La Mikesport, oferim, de asemenea, huse pentru scaune de bicicletă și o husă pentru scaun pentru bicicletă pentru a crește confortul și protecția șeii tale.

Cele mai bune mărci de șa de biciclete la Mikesport

Oferim șa de biciclete de la mărci renumite, precum:

Selle Monte Grappa

WTB

forta

Ergon

Wittkop

Selle Royal S

Ella Italia

Sportourer

Funn

BMG

tot timpul

Magazin Mikesport - un loc pentru fiecare ciclist

În magazinul Mikesport, ne concentrăm pe calitatea și satisfacția clienților noștri. Cu o gamă largă de șa și accesorii de bicicletă , cum ar fi huse pentru scaune de bicicletă și huse pentru scaune pentru bicicletă , suntem convinși că fiecare ciclist va găsi ceva pentru el însuși. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră și să alegeți șa și huse pentru scaune de bicicletă confortabile de la cei mai buni producători. Alătură-te grupului de clienți mulțumiți ai magazinului Mikesport și bucură-te de o plimbare confortabilă pe bicicleta ta!

Șa de bicicletă pentru femei și bărbați

Simți vreodată disconfort chiar și după o scurtă plimbare cu bicicleta? Soluția la această problemă este o șa confortabilă pentru bicicletă. Datorită acesteia, nici cel mai lung traseu nu va fi o problemă! Șele de bicicletă sunt disponibile în multe variante. Șele de bicicletă pentru bărbați și șale de bicicletă pentru femei sunt diferite. Ce model sa aleg? În oferta noastră veți găsi propuneri adaptate bicicletelor de oraș, precum și bicicletelor de drum și de munte. Atentie si la intensitatea condusului si la suprafata pe care va veti deplasa cel mai des.

Șa de bicicletă pentru femei: ce să cauți?

Din cauza diferențelor de structură a corpului, șa de bicicletă pentru femei are o formă ușor diferită de cea pentru bărbați. Modelele destinate femeilor sunt mai largi și puțin mai scurte, deoarece femeile au, de obicei, oasele ischiatice mai late. În magazinele profesionale de biciclete, puteți lua măsurători și verifica distanța dintre oasele ischiatice. De obicei, însă, modelele standard pe care le veți găsi în gama noastră funcționează bine. În cazul bicicletelor cross, o șa prea lată poate provoca abraziuni – atunci când alegeți, ghidați-vă nu doar de structura anatomică, ci și de tipul de bicicletă și stilul de călărie.

Șe de bicicletă pentru bărbați - pe care să o alegeți?

Șele de biciclete pentru bărbați sunt cel mai adesea asociate cu modele înguste și lungi. Această soluție este excelentă pentru conducerea off-road. Ele sunt cel mai adesea alese de proprietarii de biciclete cross. În cazul bicicletelor de oraș, scaunul poate fi puțin mai lat, mai ales că este de obicei o distanță mai mică. Acordați atenție nu numai la lungimea și lățimea șeii, ci și la adânciturile și adânciturile speciale. Indiferent de modelul recomandat de profesioniști, nu uitați că șaua trebuie să fie, mai presus de toate, confortabilă. Așa că atunci când alegeți o șa, lăsați-vă ghidat de propriul confort.

Saua de bicicleta de oras: lata si confortabila

Ce șa pentru o bicicletă de oraș să alegi? Bicicletele populare de oraș sunt un mijloc de transport zilnic pentru mulți oameni. La mers, cel mai important lucru este confortul biciclistului, motiv pentru care bicicletele de oraș se caracterizează printr-un cadru coborât, ghidon lat și o șa moale pentru bicicletă cu amortizor. Foarte des, bicicletele de oraș sunt stilizate ca vehicule retro, care se potrivesc perfect cu șaua din piele. Șaua pentru o bicicletă de oraș trebuie să fie lată și moale pentru a susține oasele ischiatice. Merită să alegeți șa cu gel deoarece acestea absorb șocurile și împiedică oasele să se scufunde în șa. Scaunele din plastic sunt asigurate suplimentar cu un capac special pentru a le proteja de umezeală.

Șa de mountain bike: alegeți durabilitate

Ai nevoie de o nouă șa pentru mountain bike? Șele MTB trebuie adaptate anatomiei ciclistului. Luați în considerare și poziția dvs. de conducere. Pentru traseele solicitante, va funcționa cel mai bine o șa îngustă de gel pentru bicicletă cu un nas alungit. Va facilita menținerea unei poziții ergonomice în timpul conducerii. Este relativ subțire și în același timp foarte confortabilă. În oferta noastră veți găsi șa de ciclism de înaltă calitate, cu adâncituri și decupaje suplimentare. O șa confortabilă este esențială în timpul călătoriilor mai lungi cu bicicleta sau când mergeți pe teren accidentat. Dacă bicicleta ta nu are un scaun profesional, investește într-o șa nouă pentru a spori confortul de rulare.

Un scaun confortabil de bicicletă: alege calitatea

Nu contează dacă vă pregătiți pentru o călătorie mai lungă cu bicicleta sau doriți să înlocuiți o șa uzată - calitatea este cheia! Șele din materiale rezistente vor rezista mai mult de un sezon. Merită să cumpărați produse de la mărci de renume. În magazinul nostru veți găsi o gamă largă de șa pentru femei și bărbați. Oferim modele adaptate bicicletelor de oraș, munte și cross. În sortimentul magazinului nostru veți găsi șei din plastic mai dur, scaune cu umplutură suplimentară cu gel și șai ușoare de bicicletă pentru călărie pe terenuri mai dificile. Dacă prețuiești calitatea înaltă la un preț atractiv, te invităm să faci cumpărături! Oferim nu numai o gamă largă de șei, ci și transport rapid și fără probleme.

Ghid: Cum să alegi o șa de bicicletă?

Î: Cum să alegi o șa de bicicletă?

R: Alegerea șai potrivite pentru bicicletă depinde de mulți factori, cum ar fi tipul de bicicletă, stilul de mers, sexul călărețului și preferințele individuale. Este important ca șaua să fie confortabilă, bine adaptată la forma corpului și să ofere un sprijin adecvat.

Î: Șa de bicicletă pentru femei - cum să alegi?

R: Atunci când alegeți o șa de bicicletă pentru femei, merită să acordați atenție unei șa mai late, cu o umplutură mai moale și o formă adecvată, care să asigure confortul de călătorie. De asemenea, este o idee bună să alegeți o șa cu o formă special concepută pentru femei.

Î: Ce șa de bicicletă ar trebui să aleg?

R: Alegerea șai de bicicletă depinde de nevoile și preferințele individuale. Ar trebui luați în considerare factori precum tipul de mers, lungimea traseelor, cât de des este folosită bicicleta și forma corpului călărețului.

Î: Cum să măsori o șa de bicicletă - cum să alegi lățimea potrivită?

R: Pentru a măsura o șa de bicicletă, măsurați distanța dintre oasele ischiatice ale călărețului. Apoi, merită să adăugați aproximativ 2 cm la rezultat pentru a obține lățimea potrivită a șeii.

Î: Cum se asamblează un scaun de bicicletă?

R: Asamblarea șeii de bicicletă constă în înșurubarea acesteia pe tija de șa cu ajutorul unui suport adecvat (jug). Apoi, reglați înălțimea și unghiul șei pentru a asigura confort și poziția corectă de condus.

Î: Cum se repară un scaun de bicicletă?

R: Reparația șai bicicletei depinde de tipul de deteriorare. Dacă există probleme cu umplerea sau construcția șeii, aceasta trebuie înlocuită.

Î: Cum să alegi o șa de bicicletă pentru bărbați?

R: Alegerea unei șa de bicicletă pentru bărbați depinde de tipul de bicicletă, de stilul de mers și de preferințele individuale. Merită să alegeți o șa cu forma și umplutura potrivite, care să ofere confort și sprijin în locurile sensibile, precum oasele ischiatice și zona picioarelor.

Î: Cum să alegi dimensiunea unei șei de bicicletă?

R: Pentru a determina dimensiunea corectă a unei șei de bicicletă, măsurați distanța dintre oasele ischiatice ale biciclistului și apoi adăugați aproximativ 2 cm la rezultat. O dimensiune de șa bine aleasă va oferi confort și sprijin în timpul călăriei.

Î: Ce scaun confortabil de bicicletă ar trebui să aleg?

R: Alegerea unei șa confortabile pentru bicicletă depinde de preferințele individuale ale biciclistului. Este important ca șaua să fie corect ajustată la forma corpului, să aibă umplutura potrivită (de exemplu, gel sau spumă) și să ofere sprijin adecvat în locurile sensibile.

Î: Husa scaunului de bicicletă - cum se face?

R: Pentru a realiza o husă de scaun pentru bicicletă, puteți folosi un material rezistent la abraziune și hidrofug, cum ar fi neoprenul sau poliesterul. Tăiați materialul la dimensiunea șei, apoi coaseți părțile laterale pentru a forma forma șei. De asemenea, puteți adăuga o bandă elastică sau velcro pentru a menține capacul la loc.

Î: Cum se montează o șa de bicicletă?

R: Pentru a regla șa de bicicletă, trebuie să îi ajustați înălțimea, unghiul și schimbarea înainte sau înapoi pentru a obține poziția optimă de mers. Potrivirea corectă a șeii vă va permite să pedalați mai eficient și să reduceți sarcina asupra articulațiilor și mușchilor.

Î: Cum se reglează scaunul bicicletei?

R: Reglarea șeii de bicicletă constă în reglarea înălțimii, unghiului de înclinare și a nivelului de decalaj al șeii. Înălțimea șeii ar trebui să vă permită să vă îndreptați aproape complet piciorul în poziția inferioară a pedalei, unghiul de înclinare ar trebui să fie aproape de orizontală, iar decalajul șei ar trebui să vă permită să mențineți echilibrul în timp ce pedalați.

Î: Ce șa de bicicletă pentru femei să alegi?

Există mai mulți factori de luat în considerare atunci când alegeți o șa de bicicletă pentru femei . În primul rând, șaua trebuie să fie mai lată și să aibă o umplutură mai moale pentru a se adapta mai bine anatomiei corpului feminin. În plus, merită să alegeți o șa cu o formă și o structură concepute special pentru femei, care să contribuie la creșterea confortului în timpul călăriei. Puteți lua în considerare și opțiuni cu o umplutură de gel sau o gaură în mijloc, care ajută la reducerea presiunii asupra zonelor sensibile.

Î: Ce șa de bicicletă să aleagă un bărbat?

R: Când alegeți o șa de bicicletă pentru un bărbat , merită să acordați atenție tipului de bicicletă și stilului de călărie. Pentru bicicletele de șosea sau sport, puteți lua în considerare o șa mai îngustă și mai profilată, în timp ce pentru bicicletele de oraș și de trekking, merită să alegeți o șa mai largă și mai confortabilă. În plus, este important ca șaua să fie adaptată în mod corespunzător la forma corpului și să aibă căptușeala potrivită, de exemplu gel sau spumă, pentru a crește confortul de călătorie.

Î: Șa de bicicletă cu sau fără gaură?

R: Alegerea unei șa de bicicletă cu sau fără orificiu depinde de preferințele și nevoile individuale ale biciclistului. Șaua cu o gaură în mijloc ajută la reducerea presiunii asupra zonei picioarelor, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care se confruntă cu disconfort în timpul călăriei. În schimb, șeile fără gaură pot fi suficient de confortabile pentru alți călăreți dacă au căptușeala și forma potrivite.

Î: Ce șa de bicicletă pentru călătorii lungi?

R: Pentru călătorii lungi cu bicicleta, merită să alegeți o șa confortabilă pentru bicicletă , care să se potrivească bine cu forma corpului și să vă ofere un sprijin optim. Gel, spumă și șa cu orificiu central sunt adesea recomandate cicliștilor de lungă distanță datorită proprietăților lor de absorbție a șocurilor și reducerii presiunii perineale.

Dacă ești un atlet amator, alegerea șaui potrivite pentru bicicletă depinde de stilul tău de mers, tipul de bicicletă și preferințele individuale. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să decideți:

Tip de bicicletă : Pentru bicicletele de drum și de munte (MTB), merită luate în considerare șai mai înguste și mai profilate, care ajută la menținerea poziției corecte a corpului și a eficienței pedalării. Pentru bicicletele de oraș, pietriș sau de trekking, șeile mai largi și mai confortabile pot fi o soluție mai bună.

Căptușeală : șaile cu gel sunt moi și oferă o amortizare bună, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care suferă de disconfort în timpul călăriei. Șele din spumă sunt mai ușoare și mai aerisite, oferind mai multă rigiditate, ceea ce poate fi preferat de călăreții care apreciază sprijinul și eficiența pedalării.

Orificiu central : Șaua cu orificiu central poate reduce presiunea asupra zonei picioarelor, ceea ce poate fi benefic pentru unele persoane. Dacă nu simțiți niciun disconfort în timpul călăriei, șeile fără gaură pot fi, de asemenea, potrivite.

Forme anatomice : Șele cu formă ergonomică, concepute ținând cont de anatomia masculină sau feminină, pot oferi mai mult confort și sprijin în timpul călăriei.

Materiale : Materialele utilizate la fabricarea unei șei, cum ar fi piele, piele naturală și textile, pot afecta confortul, greutatea și durabilitatea șeii. Alege materiale care corespund așteptărilor tale și sunt potrivite pentru condițiile în care mergi.

În cele din urmă, merită să încerci câteva șei pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Puteți profita de sfatul experților

Î: Șa de bicicletă cu gel sau spumă?

R: Alegerea dintre o șa de bicicletă cu gel și o spumă depinde de preferințele și nevoile individuale ale biciclistului. Șaua cu gel tind să fie mai moi și să ofere o amortizare mai bună, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele care se confruntă cu disconfort în timpul călăriei. Cu toate acestea, șeile cu gel pot fi mai grele și mai puțin respirabile decât șeile din spumă. Șele din spumă , pe de altă parte, sunt mai ușoare și mai respirabile, ceea ce poate contribui la un confort sporit atunci când mergi în zilele caniculare. Șele din spumă pot oferi, de asemenea, mai multă rigiditate, care poate fi preferată de unii călăreți pentru o mai bună susținere și eficiență la pedalare. În cele din urmă, alegerea între o șa cu gel și spumă depinde de propriile preferințe și așteptări în ceea ce privește confortul de călătorie.

Î: Cum să cumperi o șa de bicicletă?

R: Pentru a cumpăra o șa de bicicletă, merită luați în considerare următorii pași:

Stabiliți-vă tipul de bicicletă și stilul de mers pentru a decide care șa este cea mai bună pentru dvs.

Măsurați distanța dintre oasele ischiatice pentru a alege dimensiunea potrivită a șeii.

Setați preferințele pentru materialul de umplutură (de exemplu, gel sau spumă) și prezența unei găuri în mijlocul șeii.

Consultați gama noastră de șa de biciclete comparând diferite modele și mărci.

Înainte de a merge, testează șa de pe bicicletă pentru a vedea dacă este confortabilă și se potrivește formei corpului tău.

Verificați dacă șaua este compatibilă cu bicicleta și sistemul dvs. de montare. Amintiți-vă că părerile valoroase ale altor bicicliști și sfaturile experților vă pot ajuta să vă decideți asupra șai potrivite pentru bicicletă.

citiți mai departe colaps