Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
Clar Filtru

Din păcate, nu putem găsi produse pe care le căutați. ×

Verificați categoriile din magazin:

Oglinda pentru biciclete - ai grija de siguranta ta

Fiecare biciclist responsabil care ia în serios siguranța știe cât de importantă este o oglindă pentru bicicletă . Acest mic element vă permite să verificați rapid ce se întâmplă exact în spatele dumneavoastră în timp ce conduceți. Datorită acestui fapt, nu este nevoie să te întorci, ceea ce implică o mulțime de riscuri. Deși accesoriile descrise nu sunt echipamente obligatorii ale bicicletei, merită totuși să investești în ele. O oglindă pentru o bicicletă de oraș facilitează foarte mult mișcarea de zi cu zi pe străzile aglomerate. Le vom folosi și în afara orașului, în timpul călătoriilor mai scurte sau mai lungi. Atunci când decide să cumpere acest tip de gadget, biciclistul nu trebuie să se teamă de a pierde controlul asupra volanului, deoarece poate conta pe întregul spectru al vederii.

Ce oglinzi pentru biciclete se gasesc in oferta noastra?

Sortimentul include diverse modele de oglinzi, datorită cărora le puteți potrivi cu ușurință tipului de vehicul cu două roți și rutelor pe care călătoriți cel mai des. Cea mai comună opțiune este o oglindă pentru bicicletă cu ghidon , care poate fi montată fie pe partea dreaptă, fie pe partea stângă. Aceste tipuri de versiuni pot fi ușor instalate și demontate dacă este necesar. În plus, nu ocupă mult spațiu și garantează un câmp vizual larg. O altă opțiune sunt oglinzile pentru căști de bicicletă . Sunt compatibile cu aproape toate tipurile de căști, ceea ce o face o soluție disponibilă pentru fiecare ciclist. Aceste tipuri de versiuni nu necesită practic niciun instrument pentru asamblare, datorită cărora instalarea durează literalmente un moment. În plus, ele permit o gamă largă de ajustări, atât de-a lungul cât și în jur.

Ce diferențiază oglinzile de bicicletă pentru ghidon de oferta noastră?

Modelele incluse în această categorie sunt cea mai clasică propunere. Astfel de versiuni sunt foarte ușor de asamblat și utilizat. Oglinzile de pe volan oferă, de asemenea, o imagine stabilă pe orice drum relativ uniform. Articolele pe care le oferim se remarcă printr-un design modern atractiv, datorită căruia pot fi adaptate cu ușurință oricărui vehicul cu două roți. Va oferim atat modele clasice rotunde cu maner lung, care cu siguranta ii vor atrage pe pasionatii de retro, cat si o oglinda dreptunghiulara pentru bicicleta ideala pentru persoanele care prefera accesoriile in stil sportiv. Toate vă permit să reglați liber unghiul de înclinare, astfel încât să îl puteți ajusta cu ușurință la condițiile actuale de drum.

Oglinda bicicletei din dreapta sau din stanga - alege-ti modelul

Sortimentul include produse ale multor mărci cunoscute și de renume, precum Zefal, Force, Blackburn, Rockbros, Sportourer și AJS. Toate sunt realizate din materiale de înaltă calitate, datorită cărora puteți conta pe o utilizare îndelungată și fără probleme. Oglinda pentru bicicleta de drum si multe alte articole disponibile in oferta au o functionalitate suplimentara care este reflectorul din partea frontala a oglinzii. Datorită acestui lucru, biciclistul este mai vizibil pe șosea, ceea ce îi îmbunătățește siguranța. In sortimentul nostru gasesti oglinzi de diverse dimensiuni, cu o suprafata mai mica sau mai mare, ceea ce se traduce prin vizibilitate. Atât oglinzile din dreapta cât și cele din stânga pentru bicicletă au o funcție de rotație la 360 de grade, datorită căreia pot fi ajustate 100% la nevoile dumneavoastră.

Informații suplimentare despre oglinzi

Accesoriile disponibile în sortimentul nostru se remarcă prin greutatea redusă, datorită căreia nu afectează în niciun fel confortul de conducere sau controlul volanului. Informații detaliate despre mărimi pot fi găsite în descrierea unui anumit produs. Oglinzile pentru biciclete sunt realizate din diferite materiale. Unele dintre ele sunt fabricate din nailon durabil și există versiuni de plastic ABS, care este cunoscut pentru proprietățile sale de indepartat. Accesoriile oferite sunt, de asemenea, rezistente la șocuri și oferă posibilitatea de a se bloca în poziția selectată. Modelele concepute pentru bicicletele de drum și MTB au un suport universal din silicon. În plus, oferim oglinzi pentru vehiculele electrice cu două roți. Persoanele care doresc să-și îmbunătățească vizibilitatea pe drum și să aibă grijă de propria siguranță pot opta pentru benzi reflectorizante și benzi LED pentru biciclete , disponibile și în sortiment.citiți mai departe colaps