Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • stare
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Sex
  • Culoare
  • Culoarea cadrului
  • Lentile
  • Sistem MIPS
Clar Filtru

Când și unde a fost înființat brandul ALPINA?

Brandul Alpina a fost înființat în Germania în 1980, iar originile sale merg și mai departe, până în 1946, când a fost înființată o companie care se ocupa cu producția de ochelari.

Ce produce Alpina?

Alpina este specializată în producția de ochelari de sport, căști pentru biciclete, căști de schi și ochelari de schi. Brandul este renumit pentru calitatea înaltă a produselor sale și atenția la detalii, ceea ce îl face unul dintre cei mai buni producători de echipamente sportive de pe piață.

Ochelari sport Alpina

Sunt concepute pentru cei mai pretențioși utilizatori, cum ar fi sportivii și concurenții care au nevoie de ochelari durabili, funcționali și stilați, care să le poată satisface cerințele. Toți ochelarii sport Alpina au lentile de înaltă calitate care oferă o protecție optimă împotriva razelor UV dăunătoare.

Căști pentru biciclete Alpina

Acesta este un alt produs emblematic al mărcii. Construcția lor solidă și materialele de înaltă calitate oferă protecție împotriva rănilor în timpul mersului cu bicicleta. Căștile Alpina sunt confortabile și bine ventilate, datorită cărora asigură confortul utilizării în condiții dificile.

Căști de schi Alpina

O soluție perfectă pentru fiecare schior care apreciază siguranța pe pârtii. Datorită utilizării celor mai noi tehnologii și materiale, căștile Alpina oferă protecție împotriva rănilor și pierderilor de căldură, ceea ce vă permite să vă bucurați din plin de sporturile de iarnă.

Ochelari de schi Alpina

Un produs care a câștigat recunoaștere în rândul schiorilor și snowboarderilor din întreaga lume. Designul lor inovator și calitatea înaltă a manoperei vă permit să le utilizați liber în orice condiții meteorologice.

Merită să cumpărați produse ALPINA?

În concluzie, marca Alpina este una dintre cele mai bune mărci care produc echipamente sportive, inclusiv ochelari sport, căști de biciclete, căști de schi și ochelari de schi. Datorită utilizării celor mai noi tehnologii și materialelor de înaltă calitate, produsele Alpina oferă protecție și confort în timpul sportului și garantează un aspect la modă și atractiv. Dacă sunteți în căutarea unui echipament sportiv profesional care să vă satisfacă cerințele, marca Alpina este alegerea perfectă!