Filtru
× Filtru
Filtru
 • Categorie (Pantaloni de ciclism)
 • stare
 • Producător
 • Sortiment
 • Mărimea
 • Sex
 • Culoare
 • Buzunar
 • Bretele
 • Insert pentru biciclete
 • Material
 • Rezistent la apă
 • Rezistent la vânt
 • Tăiere
 • Tip insert biciclete
Clar Filtru

Pantaloni de ciclism pentru femei și bărbați

La completarea unei ținute de ciclism, acordați o atenție deosebită pantalonilor de ciclism. Pantalonii scurți obișnuiți nu vor fi o alegere bună atunci când plănuiți un antrenament de anduranță sau o excursie de o zi în afara orașului. O investiție în pantaloni de ciclism cu branț moale vă va permite să vă bucurați de plimbare și să vă luați rămas bun de la orice afecțiuni dureroase. În funcție de sezon, oferim pantaloni de ciclism, lungi sau scurți cu bretele, care reduc problema alunecării, păstrând hainele la locul potrivit.

Oferim pantaloni de ciclism pentru femei pentru fiecare sezon - aerisit vara și izolat iarna. În plus, unele modele sunt echipate cu inserții de gel pentru femei, sporind și mai mult confortul la volan. Ne-am ocupat de un design interesant, motiv pentru care pantalonii de ciclism pentru femei sunt produse ale unor mărci de renume care s-au ocupat de coaserea și finisarea atentă a îmbrăcămintei.

În plus față de colecția pentru femei, avem și pantaloni de ciclism pentru bărbați, perfecți pentru antrenamentul amator și competițional pe tot parcursul anului. Printre acestea veți găsi modele izolate, impermeabile, montate, libere și armate. O gamă atât de largă de produse vă va permite să alegeți pantaloni pentru bărbați la modă, care să ofere un confort termic potrivit. Dacă sunteți un ciclist pentru care contează performanța și confortul, îmbrăcămintea de ciclism noastră vă va satisface așteptările pe trasee mai lungi și mai scurte.

Pantaloni de ciclism pentru toamna si iarna

Pantalonii de ciclism sunt fabricați din materiale foarte elastice pentru a adera la corp și pentru a minimiza rezistența aerului în timpul mersului. Cu toate acestea, merită să acordați atenție dacă acest material este bun la disiparea căldurii și la penetrarea aerului în același timp. Doar țesăturile de înaltă calitate au aceste proprietăți și sunt esențiale atât pentru confort, cât și pentru sănătate.

Când este cald afară, alegem de obicei pantaloni scurți de ciclism, dar iarna și toamna, când temperatura scade semnificativ, este mai bine să alegem pantaloni lungi de ciclism. Când barele termometrului sunt peste zero, pantalonii obișnuiți, izolați pentru ciclism vor fi de ajuns. Ofera o mare protectie impotriva frigului, dar in acelasi timp sunt atat de subtiri incat nu se supraincalzesc in timpul exercitiilor intense. Când temperatura este scăzută, cel mai bine este să alegeți modele cu o membrană suplimentară care să protejeze împotriva vântului și a umezelii - datorită acestui lucru, chiar și în zilele foarte reci nu trebuie să ne facem griji pentru degerături sau răceli.

Pantaloni lungi de ciclism - ce tipuri există?

Pantalonii lungi de ciclism, la fel ca și cei scurti, sunt disponibili în două versiuni de bază: cu și fără bretele. Avantajul primei versiuni este că bretelele ajută la menținerea pantalonilor în poziția corectă pe tot parcursul antrenamentului și îi împiedică să alunece.

Pantalonii fără bretele, în schimb, sunt mai ușor de scos, făcându-i o opțiune mai confortabilă pentru unii bicicliști. În plus, avem și o gamă de pantaloni cu sau fără garnitură din silicon pe interior. Cu toate acestea, merită să alegeți modele cu silicon, deoarece are o funcție importantă și anume, împiedică tragerea și rularea hainelor și, astfel, frecarea.

Pantaloni de ciclism cu inserție

Fiecare pantalon de ciclism ar trebui să fie echipat cu o inserție de absorbție a șocurilor bine profilată. Astfel de inserții sunt uneori realizate din spumă sau un strat de gel combinat cu un material exterior (microfibră sau piele artificială de capră). Cu toate acestea, tampoanele de gel pentru pantalonii de ciclism funcționează cel mai bine, deoarece nu sunt doar confortabile, ci și cele mai eficiente atunci când mergi peste denivelări. În plus, au proprietăți bacteriostatice și previn mirosurile neplăcute care ar putea apărea după transpirația pantalonilor scurti. Branțurile pot fi profilate în diferite moduri, așa că uneori merită să testați mai multe modele de pantaloni de ciclism pentru a găsi pe cei care ni se potrivesc perfect.

Culorile pantalonilor de ciclism pentru iarna

Cel mai adesea, pantalonii de ciclism sunt negri, iar unii dintre ei au inserții colorate suplimentare. Rolul lor nu este doar decorativ, ci acționează ca reflectori care ne măresc vizibilitatea pe șosea. Prin urmare, pentru bicicliștii care circulă des pe șosea, recomandăm în special astfel de modele cu elemente în culori vii. Sunt utile mai ales în perioada de toamnă și iarnă, când se întunecă repede, iar ziua sunt adesea condiții meteorologice nefavorabile limitând vizibilitatea.

Cei mai buni pantaloni de ciclism pentru profesionisti si amatori

Oferta noastră include pantaloni de ciclism de înaltă calitate pentru femei și bărbați, care se vor dovedi indiferent de nivelul de avansare la antrenament. Sunt perfecte atât pentru cei care abia își încep aventura cu ciclismul, cât și pentru sportivii care efectuează antrenamente regulate și avansate. Toate modelele sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate, rezistente la abraziune sau rupere. Chiar și după spălări repetate, își păstrează proprietățile și arată bine, datorită căruia o singură achiziție poate servi chiar și ani de zile.

citiți mai departe colaps