Magazinul nu este activ și nu este posibilă plasarea comenzilor. ×
Filtru
× Filtru
Filtru
  • Categorie (Tampoane și protecții)
  • stare
  • Producător
  • Sortiment
  • Mărimea
  • Culoare
  • Grupa de vârstă
Clar Filtru

Protecții pentru biciclete - de ce merită să le ai pe echipamentul tău?

Practicarea sporturilor extreme este asociată în mod inerent cu riscul de răni grave și de deteriorare a anumitor părți ale corpului. Din acest motiv, iubitorii acestui tip de activitate ar trebui să aibă pe echipament protecții pentru biciclete de bună calitate . Nivelul nostru de securitate rezultă direct din modul în care ne protejăm. Când mergeți cu un vehicul cu două roți, situația se poate schimba foarte dinamic, iar elementele de protecție selectate corespunzător ne pot salva adesea viețile și sănătatea. Articulațiile sunt deosebit de vulnerabile la leziuni, în special articulațiile cotului, gleznelor, șoldului și umărului. De asemenea, acordați atenție încheieturilor și genunchilor. Un bun protector pentru bicicletă va elimina sau cel puțin va limita efectele unei căderi.

Ce protecții pentru biciclete se găsesc în oferta noastră?

Sortimentul include diverse tipuri de protectori concepute atât pentru adulți, cât și pentru copiii care merg adesea cu părinții. Majoritatea acestor tipuri de produse sunt realizate din materiale flexibile și moi care se întăresc atunci când intră în contact cu suprafața în timpul toamnei. Datorită acestui fapt, protecțiile pentru biciclete sunt confortabile de utilizat și nu afectează în niciun fel mersul în sine. Drept urmare, sunt perfecte atât pentru călătorii scurte, cât și pentru cele mai lungi. Un alt avantaj important este respirabilitatea bună. Acest lucru este important mai ales dacă doriți să investiți în armură, adică un protector corporal. Elementele de protecție interne rămân ferm în poziție, ceea ce se traduce prin libertate deplină de mișcare. Ce protectoare MTB pot fi găsite în această categorie?

Protecție pentru genunchi

Aceste tipuri de produse protejează împotriva impacturilor de nivelul 1. Marele lor avantaj este ușurința de a pune și alunecarea lină. Stratul exterior prezinta rezistenta sporita la abraziune, iar echipamentul cu banda flexibila din silicon face ca protectoarele sa ramana pe loc. Avantajul lor este, de asemenea, greutatea redusă și flexibilitatea. Pentru a îmbunătăți calitatea răcirii, există o plasă specială în spate. În plus, există protecții pentru biciclete cu un al doilea nivel de protecție. Ei se vor dovedi atat la conducerea off-road, cat si in timpul plimbarilor in panta.

Protecție pentru cot

Cotul este expus deteriorării într-o măsură similară sau chiar puțin mai mare decât genunchiul, deoarece preia o parte din sarcinile de pe volan. In oferta noastra gasesti versiuni mai scurte si mai lungi de protectoare, astfel incat fiecare persoana sa le poata ajusta la preferinte. Utilizarea unei spume speciale flexibile înseamnă că acestea nu restricționează în niciun fel mișcarea. Avantajul lor este, de asemenea, rezistența ridicată și rezistența crescută la fisurare, chiar și în cazul impacturilor frecvente. Construcția ușoară, dar solidă înseamnă că purtarea protecțiilor pentru coate nu afectează în niciun fel confortul de mers. Oferim modele care oferă protecție de nivel 1 și 2.

Protecția corpului

Protecția eficientă a spatelui, în special a coloanei vertebrale, este crucială pentru toți iubitorii de conducere rapidă. Armura clasică este sub formă de cămașă care protejează atât spatele, umerii, cât și pieptul. Modelele cu mâneci lungi protejează suplimentar coatele. Oferim protectoare MTB concepute pentru diferite anotimpuri. Toate se disting printr-o bună respirabilitate și un finisaj moale. Sunt disponibile și versiuni super ușoare pentru libertate de mișcare completă. Materialul din care sunt confectionate protectiile se adapteaza corpului, intarindu-se la impact si indoind in timpul mersului.

Protecție pentru încheietura mâinii

Oamenii cărora le pasă și mai multă siguranță în timpul activităților extreme pot investi și în protecții pentru încheietura mâinii. În practică, aceste părți ale corpului sunt foarte expuse la daune în timpul unei răsturnări. Produsele pe care le oferim se disting printr-un design subțire și bine potrivit, datorită căruia pot fi purtate atât sub mănuși, cât și singure. Acest tip de protectoare pentru biciclete au panouri speciale care garanteaza o buna circulatie a aerului. Prezența plăcilor de rigidizare pliabile din plastic ABS puternic oferă suport suplimentar. De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu gama de căști pentru biciclete , care reprezintă unul dintre cele mai importante elemente care afectează siguranța biciclistului.citiți mai departe colaps